24 / 07 / 2024

Aktif İnovatif Yapı adres

Aktif İnovatif Yapı adres

Aktif İnovatif Yapı Anonim Şirketi, Ahmet Ensar Güvenman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Bayraktar Bulvarı'nda kuruldu.

O bölgede yeni aktif fay hattı ortaya çıktı: Uzmanlardan 7'lik deprem uyarısı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden araştırmacılar tarafından bölgede yapılan incelemede, Şemdinli-Yüksekova'da aktif olan ve 7'lik deprem üretebilecek bir fay hattı tespit edildi. İşte ayrıntılar...

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok altın madenciliği yapılan ülkesi Türkiye'de uzmanlar ikiye ayrıldı! Altın mı, çevre ve insan mı?

Avrupa kıtasında en çok altın madenciliği yapılan ve 19 adet aktif altın madeni bulunan Türkiye'de, altın madenciliği tartışmaları yeniden alevlendi. Uzmanlar, altın madenciliğinin çevreye ve halk sağlığına olan etkilerine ilişkin konuştu...

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, toplamda 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihraç edecek.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın 35 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, 35 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

İzmir’deki yapıların yüzde 50'si riskli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de kent merkezinden geçen aktif fay hatlarının bulunduğunu belirtti ve "İzmir’deki yapıların yaklaşık yüzde 65’i kaçak ve gecekondulardan geri kalan kısmının da yüzde 50’si deprem yönetmeliğine uygun olmayan yapılardan oluşmaktadır" dedi.

Aktif İnovatif Yapı adres Haberi

Aktif İnovatif Yapı adres

Aktif İnovatif Yapı Anonim Şirketi, Ahmet Ensar Güvenman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Aktif İnovatif Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında kendisi ve şahıslar için her türlü inşaat ve proje taahhütlerinde bulunmak, taahhütleri yürütmek uygulamak ve sonuçlandırmak bu konularda konsorsiyumlar kurmak, ortak işlere katılmak, ortak inşaat ve taahhüt işlerini gerek yurt içinde gerek yurt dışında yapmak, şirket nam ve hesabına inşaat, tesisat yapmak ve bu maksatla her türlü araç ve gereçleri yurt içinde ve yurt dışında alıp satmak, 2-Her türlü  sosyal konut ve özel inşaat yapmak, kat karşılığı veya kendi arsasına yap-sat inşaatı yapmak 3- Her türlü inşaat malzemeleri imalatı, alım satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak 4-Şirket amacını gerçekleştirmek için...