07 / 05 / 2024

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirket

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirket

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Londra'nın malikaneleri kapış kapış gidiyor! Bakın bu malikaneleri kim alıyor! 

Londra'daki süper prime emlak piyasası adeta bir patlama yaşıyor. Suudi Arabistan, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'den gelen alıcılar, metrekare başına ortalama 4 bin 306 Sterlin'e çıkan malikaneleri kapış kapış alıyor.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Reysaş GYO Düzce deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel'deki 15.253,87 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 3.781 metrekarelik üç bloktan oluşan deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alınmıştır.

Arap müşteri getiren turizm acenteleri emlakçılığa soyundu!

İnşaat şirketlerinin yerli müşteriye farklı, yabancı müşteriye farklı fiyatlar uyguladığını belirten İSTEB Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan, “Turizm acenteleri özellikle Arap müşterilerden fahiş ücretlerde hizmet bedeli  alıyor. Bu başıbozukluğun önüne geçilmeli” diye konuştu.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart'ta!

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne konut alımında vatandaşlık şartlarının kolaylaştırılmasının etkisi ile bu sene daha büyük katılım bekleniyor. 

Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçesi alıyor!

Karadeniz Bölgesi, Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Bölgeye gelen Arap turistler konut ve fındık bahçesi alıyor.

Konut yatırımında hedef Arap yatırımcılar!

Büyüme hedefini Körfez ülkelerinde belirleyen Beytürk İnşaat  İstanbul, Bursa ve Yalova'da gerçekleştirdiği projeler özellikle Arap konut alıcıları tarafından yoğun talep görüyor. 

Arap emlakçı Türk gayrimenkulü alıyor!

Yılda 15 binin üzerinde konut projesinin yabancılara satıldığı Marmara Bölgesi'nde Arap yatırımcılar, maliyetleri düşürebilmek için arazi yatırımlarına ilgi gösteriyorlar.

Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her geçen gün artış kaydediyor. Arapların Ordu'dan gayrimenkul alımı arttı.

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirket Haberi

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirket


Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında kuruldu. 


Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Yürürlükte mevzuat çerçevesinde her türlü malın hizmetin ihracatı,ithalatı,transit ticareti, alımı ve satımı, iç ve dış ticareti konularda faaliyetlerde bulunmak. b. Yurt içinde ve dışında her nevi kara,hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı,paket zarf,kargo taşımacılığı ve nakliye komisyonculuğu yapmak. Kurye hizmetleri vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Mahmutbey Mh.Taşocağı Yolu Cd. N.3/278...