24 / 07 / 2024

Alan Engineering İnşaat adres

Alan Engineering İnşaat adres

Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güvenç Alan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Türkiye'den konut alan Rusların sayısı 1 yılda yüzde 88 azaldı! Ruslar konutta Türkiye'den vaz mı geçiyor?

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, son bir senede ürkiye'den konut alan Rusların sayısı yüzde 88 azaldı. İşte ayrıntılar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Mücavir alan nedir? Mücavir alan sınırları nasıl belirlenir? 

Mücavir alan, belediye sınırları haricinde bulunan ancak imar mevzuatı gereği belediyelerin denetim ve sorumluluğu altında olan arazi parçalarını ifade eder. Bu durumda mücavir alan nedir, mücavir alan sınırları nedir ve mücavir alan sorgulama gibi sorular önem kazanıyor.

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Emay İnşaat'ta alacaklılar ile son toplantı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat, 2018 Kasım ayında konkordato ilan etmişti. Yaklaşık 1.5 yıldır devam eden konkordato sürecinde yeni gelişmeler oldu.

DSG İnşaat'ın iflasına karar verildi!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Reysaş GYO'nun Çayırova'daki deposu 30 bin TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 ada 5 parsel üzerindeki deponun 2.000 metrekarelik depolama alanı "Entaş İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş."ye 1 aylığına 30 bin TL'ye kiraya verildi. 

Alan Engineering İnşaat adres Haberi

Alan Engineering İnşaat adres
Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güvenç Alan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Alan Engineering İnşaat Elektromekanik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) İnşaat her türlü resmi ve gayri resmi ,yurt içi ve yurt dışı , mühendislik ve taahhüt işleri yüklenebilir. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza,...