05 / 05 / 2024

Alanya Teleferik inşaatı

Alanya Teleferik inşaatı

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İnşaat sektörü zor günlerden geçiyor!

Pandemi sonrası artan enflasyonla birlikte konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini belirten Seaside Alanya Real Estate’in kurucusu Abdullah Tuncer inşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini söyledi.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bk Alanya Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Alanya’da hazine arazisinde bina inşaatı tartışması!

Alanya’da İskele bölgesindeki kapanan Bistro Belman isimli diskonun yanındaki hazineye ait koruma altındaki alana beton bina yapılması herkesi şaşırttı. Bu duruma sessiz kalınması ve şuanda inşaatın devam etmesi dikkat çekti.

Alanya Kalesi’nin surlarına izinsiz inşaat!

Alanya Kalesi’nin surlarının bir kısmı Avusturyalı Walter Godina’nın surların hemen yanında bulunan evinde izinsiz inşaat nedeniyle yıkıldı.

ALKÜ’de çarşı inşaatı başladı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Kestel kampüsü sosyal donatı alanlarında çarşı inşaatının temel atma çalışmalarına başladı.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Alanya'da inşaat malzemesi çalan şüpheliler tutuklandı!

Alanya’da yaklaşık 200 bin lira değerindeki 4 kamyon dolusu inşaat malzemesi çaldığı iddia edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı...

Mustafa Alpay Tunay'dan inşaatçılara çağrı!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Alpay Tunay, Alanya'da sık sık yaşanan depremlere karşı inşaat sektörü temsilcilerine seslendi. Tunay, depreme karşı inşaatlarda denetimlerin sıklaşması gerektiğini söyledi.

Alanya Teleferik inşaatı Haberi

Alanya Teleferik inşaatı


Alanya Belediyesi'nin en önemli projelerinden biri olan Teleferik Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Çalışmalar kapsamında kabinlerin kalkış noktası olan alt istasyonun montajı tamamlandı. Alt istasyonda direk ve mekanik işlemlerin bitirildiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”Şu an elektrik ve elektronik işlemler devam ediyor. Alanya’nın 30 yıllık rüyasını gerçekleştirmek için adım adım ilerliyoruz. İnşallah daha önce belirttiğim gibi Mayıs ayında teleferiğe binmiş olacağız” dedi.



Teleferik projesinin Alanya’nın sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerine artı değer katacağını kaydeden Başkan Yücel, ”Kültürel değerlerimizi tanıtırken aynı zamanda da korumuş olacağız. Teleferik sayesinde Alanya’nın marka değeri artacak.” diye konuştu.





Alanya...