06 / 05 / 2024

Ali Öztunç kentsel dönüşüm açıklamaları

Ali Öztunç kentsel dönüşüm açıklamaları

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmiyor mu? Milletvekili tek tek açıkladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, deprem bölgesindeki son durum ile ilgili konuştu. Orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmediğini söyleyen Öztunç, deprem konutlarının inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... 

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan’dan kentsel dönüşüm açıklaması: ‘Ranta izin vermeyeceğiz’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kentsel Dönüşüm Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, kentsel dönüşümde ranta geçip vermeyeceklerini ifade etti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm planlanırken İBB'yi masadan uzak tutmak yanlıştır!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili planlamalar yapılırken, İBB'yi masadan uzak tutmanın yanlış olduğunu söyledi. 

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Vali Ali Yerlikaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, ı İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Vali Yerlikaya yaptığı açıklamada, anahtar cümlenin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ali Kurt'tan Kadem Ekşi'ye kentsel dönüşüm yanıtı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dönemlerinde 1 milyar TL'den fazla kaynağın kentsel dönüşüme aktarıldığını belirten Kurt, "Bizim riskli yapıları dönüştürmemiz ve önlem almamız lazım diyoruz" dedi.

Ali Öztunç kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Ali Öztunç kentsel dönüşüm açıklamaları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Öztunç, basın toplantısında, deprem gerçeğinin sürekli hafızalarda tutulması gerektiğini söyledi. Depremin yaşandıktan birkaç gün sonra gündemden düştüğünü aktaran Öztunç, "Biz CHP olarak deprem gerçeğini unutmuyoruz ve unutturmak istemiyoruz." dedi. Bu nedenle "Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi"ni hazırladıklarını bildiren Öztunç, şunları söyledi: 

"Bu belgede deprem anı, deprem öncesi ve deprem sonrasına ilişkin önerilerimizi sıralıyoruz. Sadece deprem mi? Hayır. Aynı zamanda bu politika belgesiyle iklim krizi, yanlış su yönetimi, çarpık kentleşme ve afete ilişkin önerilerimizi de gündeme getiriyoruz. Bir an evvel afet riski azaltılmış dirençli kentler kurulmalıdır. Afetlere karşı şeffaf ve katılımcı yönetim şarttır. Afet riskini dayanışma ile azaltmak mümkündür. Afet...