05 / 05 / 2024

ali pamir arsa

ali pamir arsa

İngilizler Riva’da 106 dönüm arsayı Sabancılar’a sattı. 2006 yılında Riva’da 1 milyon metrekare arsa alan İngiliz kökenli Osmanlı Yapı arsayı 12 milyon dolar+KDV karşılığında Sabancı ailesine ait Esas Holding’in iştiraklerinden EAG’ye sattı...

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

35 yıldır teslim alınmayan daireler için belediye harekete geçti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleriyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle uzun süredir hukuk mücadelelerine devam eden Öz Mavikent Konut Yapı Kooperatifi sakinleri ile bir araya geldi.

Kütahya'da 136 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Ali Paşa ve İnköy mahallelerinde yer alan 2 arsa ile 1 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Ali Yerlikaya: İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var!

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin 1999 öncesindeki başta eğitim kurumları, okullar olmak üzere bütün kamu binalarının yıkılıp yeniden yapılması veya güçlendirilmesi amacıyla 2006'da kurulduğunu hatırlatan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "İstanbul'da 77 sorunsuz arsa var" dedi.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Geri gönderme merkezi için Hazine’den arsa tahsisi!

İstanbul'a kayıtlı olmayan göçmenler için çalışmaların sürdüğünü belirten İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kendi geri gönderme merkezimizin yatak kapasitesini 6 bin civarına çıkarmak için bugün bir imza attık. Hadımköy’de bir arsa, Hazine’den onu tahsis ediyoruz." dedi.

Gayrimenkulde lüks!

Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir "Gayrimenkulde lüks" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Pamir'in yazısı... 

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da inşaat firmasına ateş açan müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vuran saldırgan daha sonra intihara kalkıştı.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Konut talebi yurt dışına yöneldi!

Pamir&Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir, Türkiye'de gayrimenkul işlemleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte, Ali Pamir'in değerlendirmesi..

ali pamir arsa Haberi

ali pamir arsa



2006 yılında Türkiye pazarında gayrimenkul yatırımı için kurulan Jersey merkezli Ottoman Fund Ltd, Riva’da sahip oldukları toplam 930.817 m²’lik arsaları satışa çıkardı.  İlk bölümde 106.207 m²’lik arsa geçtiğimiz günlerde Esas Holding’in şirketlerinden EAG Turizm ve İnşaat Sanayii A.Ş.’ne 14,16 milyon A.B.D. Doları bedelle satıldı. 

Osmanlı Yapı 2 A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Pamir: “Özellikle 3.köprü ve çevre yollarının inşaatı süresince portföyümüzdeki tamamı imar durumu onaylı Riva arsalarının gerek yatırımcılar, gerekse geliştiriciler tarafından artarak ilgi çekeceğine inanıyoruz.  Bu nedenle arsaların satışına karar verdik.” dedi.


2006 yılından beri Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarını sürdüren Ottoman Fund Ltd, portföyünde bulunan Bodrum Türkbükü’nde imar durumu onaylı 149.550 m²’lik arsayı da satışa sunmuştu.


Gelişmeler Türkiye’nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com’da...