02 / 05 / 2024

Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü Ömür Şengün

Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü Ömür Şengün

Türkiye 'de konut sigortası yaptırma oranı Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında son derece düşük

Bireysel kredi kartı harcamaları yüzde 147 artarak 2.5 kata çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre son dönemlerde sık sık gündeme gelen bireysel kredi kartı harcamalarında aylıklandırılmış büyüme hala 2.5 katının üzerinde seyrediyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Borsada bireysel yatırımcının kaybetmesinin suçlusu kim?

Borsa İstanbul’daki dalgalı seyir devam ederken, küçük yatırımcı sayısı da azalıyor. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kayıpta olan bireysel yatırımcının bu durumundan vicdansız olarak nitelendirdiği “fenomenleri” sorumlu tuttu.

Eminevim’den 7 milyar TL ile bireysel finansman desteği...

Eminevim’in tasarruf finansman alanının lideri olarak 2023 senesinde gerçekleştirdiği teslimat sayısını 23.453’e kadar çıkardı. Buna göre, Eminevim 2023 senesinin ilk 11 ayında 7 milyar Türk Lirası seviyesinde bireysel finansman sağladığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişi 2024 yılına borçlu girecek! Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı!

2024 yılına günler kala vatandaşların yeni yıla borçlu gireceği ortaya çıktı. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 168 arttı.

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ile ilgili genelge Resmi Gazete'de!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından tasarlanan "Bireysel Emeklilik Sözleşmesinden Kaynaklı Alacağın Devri Hakkında Genelge" Resmi Gazete'de yayımlandı.

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

Bireysel emeklilik sistemi (BES) yenilikleri: Birikimlerin yarısı ne zaman çekilebilir? 

Resmi Gazete, bireysel emeklilik sistemine getirilen yeni düzenlemeleri yayınladı. Bu değişikliklerle katılımcılar evlenme, konut satın alma ya da afet gibi özel durumlar karşısında birikimlerinden kısmen yararlanabilecekler. Muhammet Bayram, konu ile ilgili ayrıntılara değindi.

Bireysel Emeklilik'te yeni sistem netleşti! Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz!

Bireysel Emeklilik Sitemi'nde yeni dönemle ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlanarak netleşti. Konut alımı, evlilik ve afet gibi durumlarda paranızı kullanabileceksiniz! İşte detaylar...

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Bireysel kredi kartı alacakları 992 milyar 296 milyon TL'ye çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 75 milyar Türk Lirası arttı ve 10 trilyon 424 milyar 761 milyon TL'ye çıktı. Açıklanan rakamlara göre, bireysel kredi kartı alacakları da yüzde 3,6 artış göstererek, 992 milyar 296 milyon TL'ye yükseldi.

Engelli bireysel eğitim desteğine okkalı zam 3 bin 147 TL oldu!

Engellilere bireysel eğitim desteği ödemeleri arttırıldı. İşte ödemelere ilişkin tüm detaylar...

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü Ömür Şengün Haberi

Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü Ömür Şengün
Allianz Bireysel Sigortalar Direktörü  Ömür Şengün, Türkiye 'de konut sigortası yaptırma oranı Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında son derece düşük olduğunu dile getirerek bu konudaki çalışmalarım hızlandırdıklarını söyledi. Allianz 'in konutlarda oluşabilecek her türlü riski kapsayacak şekilde genişlettiği Tüm Ev Sigortası ile sigortalıların evleri ve eşyaları güvence altına aldığını anlatan Şengün, bu ürünü ilk kez alanlara yüzde 10, hasarsız poliçe yenilemelerinde de yüzde 30 'a varan indirim olanağı sağlandığını ile...