02 / 05 / 2024

Alman HR Grup

Alman HR Grup

FLO mağazalarını bünyesinde bulunduran ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u yine Alman yatırım fon şirketi Capiton AG ile birlikte satın aldı.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Balıkesir OSB'deki 120 milyon Avro’luk yatırıma destek!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne 120 milyon Avro’luk yatırım yapacak olan Alman PD Grup’a Ankara’dan destek sözü çıktı.

Balıkesir'deki 120 milyonluk dev yatırıma Ankara'dan destek!

Balıkesir Organize sanayi Bölgesi’ne 120 milyon Avro’luk dev yatırım yapacak olan Alman PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Daimler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara’da temaslarda bulundu.

Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u satın aldı!

FLO mağazalarını bünyesinde bulunduran ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u yine Alman yatırım fon şirketi Capiton AG ile birlikte satın aldı.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Baytaş Grup İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Petrol Tekstil Turizm İth.ve İhr.Tic.San.Limited Şirketi, Ümit Bay tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Büyükçekmece, Sinanoba Mahallesi'nde kuruldu.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Red DotAwards, Seranit Grup’a 3 ödül verdi!

iF Design Awards’dan 5 ödül birden alan Seranit Grup, bu kez tasarım ve yenilikler için küresel düzeyde bir kalite mührü niteliği taşıyan Red Dot Awards’da 3 ödül kazandı.

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan haber vergisi sıralamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi.

Erkanlı Grup güneş enerjisine yatırım yapıyor!

Son dönemde katı atıktan enerji dönüşümü gibi farklı alanlarda yeni yatırımlar yaparak dikkat çeken Erkanlı Grup, Alman menşeili Sunfarming Eurasia şirketi ile güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaştı...

Erkanlı Grup güneş enerjisine 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Alman menşeili Sunfarming Eurasia ve Erkanlı Grup, güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaşma yaptı. Anlaşmayla, bu yıl toplam 50 milyon TL'lik yatırım yapılması öngörülüyor...

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santrali kuracak!

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santralı kuracak. Sunfarming Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balkan, bu yatırımın 2 MW'lık bölümüne iki ay içinde başlanacağını ve eylülde hizmete alınmasının planlandığını söyledi.

Alman HR Grup Haberi

Alman HR Grup

Ziylan’dan yapılan açıklamada satın alma bedeline ilişkin bir bilgi yer almadı, ancak satın alınan HR Grup’un yıllık cirosunun 550 milyon Euro olduğu belirtildi. HR Grup, Avrupa’nın ikinci büyük ayakkabı perakende markası Reno’yu bünyesinde bulunduruyor.


Satın almanın önemine işaret eden Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, “HR Grup’un satışını yaptığı 25 milyon çiftlik ayakkabının, üç yıl içerisinde, 10 milyon çiftinin Türkiye’de üretilmesini hedefliyoruz. Hedefimiz 200 milyon euro ihracat” dedi. Ziylan, HR Grup ve Ziylan Mağazacılık olarak toplamda yıllık 60 milyon çifti aşkın ayakkabı satışı ile 3.5 milyar TL ciro büyüklüğü ve 1000 mağaza sayısına ulaşacaklarını söyledi.

SATIN ALMALARA DEVAM 

HR Grup 380’i Almanya’da olmak üzere altı ülkede toplam 505 Reno mağaza ile faaliyet gösterirken; yıllık 25 milyon çift ayakkabı satışı yapıyor. Yakın...