16 / 05 / 2024

Alman Linde Grup

Alman Linde Grup

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Balıkesir OSB'deki 120 milyon Avro’luk yatırıma destek!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne 120 milyon Avro’luk yatırım yapacak olan Alman PD Grup’a Ankara’dan destek sözü çıktı.

Balıkesir'deki 120 milyonluk dev yatırıma Ankara'dan destek!

Balıkesir Organize sanayi Bölgesi’ne 120 milyon Avro’luk dev yatırım yapacak olan Alman PD Grup Yönetim Kurulu Başkanı Jürgen Daimler ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ankara’da temaslarda bulundu.

Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u satın aldı!

FLO mağazalarını bünyesinde bulunduran ayakkabı perakendecisi Ziylan Mağazacılık, Alman HR Grup’u yine Alman yatırım fon şirketi Capiton AG ile birlikte satın aldı.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Linde Grup, Denizli'de 15 milyon Euroluk tesis kurdu!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Linde Grup, Denizli'de karbondioksit üretim tesisi açtı!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan haber vergisi sıralamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi.

Erkanlı Grup güneş enerjisine yatırım yapıyor!

Son dönemde katı atıktan enerji dönüşümü gibi farklı alanlarda yeni yatırımlar yaparak dikkat çeken Erkanlı Grup, Alman menşeili Sunfarming Eurasia şirketi ile güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaştı...

Erkanlı Grup güneş enerjisine 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Alman menşeili Sunfarming Eurasia ve Erkanlı Grup, güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaşma yaptı. Anlaşmayla, bu yıl toplam 50 milyon TL'lik yatırım yapılması öngörülüyor...

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santrali kuracak!

Erkanlı Grup ve Alman Sunfarming 10 MW'lık güneş enerjisi santralı kuracak. Sunfarming Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balkan, bu yatırımın 2 MW'lık bölümüne iki ay içinde başlanacağını ve eylülde hizmete alınmasının planlandığını söyledi.

Alman Media Markt, Türkiye’ye yatırımı artırıyor!

Türkiye operasyonlarında havlu atan yabancılara karşın Alman Media Markt, Türkiye’ye yatırımı artırıyor. 2014’te Türkiye’ye 8-10 yeni mağaza açmayı planlayan grup, 2 bin kişilik ek istihdam hedeflemiş durumda...

M1 Meydan Ümraniye'yi Gülaylar Grup satın aldı!

Alman Metro Grubuna ait alışveriş merkezi M1 Meydan Ümraniye, City's'in sahibi Gülaylar Grup tarafından satın alındı...

Alman Linde Grup Haberi

Alman Linde Grup

Denizli’nin Sarayköy İlçesi Kızıldere Mevkii’nde yapılan karbondioksit üretim tesisi törenle açıldı. 2006 yılında Türkiye pazarına giren ve dünyada endüstriyel gaz sektöründe 100’ün üzerinde ülkede faaliyete gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroya mal olan karbondioksit üretim tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı. Açılış törenine Linde Grup Türkiye Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, üst düzey yöneticiler ve AK Partili Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile davetliler katıldı.



MÜŞTERİYE ÖZEL FARKLI ÇÖZÜMLER


Linde Gaz Türkiye Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, ileri teknoloji ile donatılan yeni tesis ile Türkiye’de sanayicilere bir yeniliği daha sunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Linde kalite ve standartlarında karbondioksit gazı sağlayarak; maliyetlerin düşürülmesine, proses performansının artırılmasının yanı sıra, nihai ürün kalitesinin geliştirilmesi ve iş güvenliğinin sağlanmasında endüstriyel gaz sektörüne...