16 / 05 / 2024

Alpay Akbayrak

Alpay Akbayrak

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Giyim Sanat Sitesi'nde kuruldu.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krbulut İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 650 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Karabulut tarafından kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

PTT'ye ait gayrimenkullerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündeminde! 

PTT'ye ait konut ile arazilerin satışı ve statülerinin değiştirilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyla ilgili soru önergesi sundu. İşte ayrıntılar...

Konut edinme yoluyla vatandaşlık kazanma süreci Meclis'te!

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, konut edinme yoluyla vatandaşlık kazanma süreci ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi verdi. Konu, Meclis gündemine taşındı. İşte ayrıntılar...

Rona Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rona Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Alpay Ala tarafından kuruldu.

Markcert Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Markcert Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Alpay tarafından kuruldu.

Kocaeli’de Kasım ayında 4 bin 499 konut satıldı!

2021 Kasım ayında Kocaeli'nde  4 bin 499 konut satışı gerçekleşti. Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, kent genelinde  konut yatırımlarının arttığını söyledi.

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Dartar Ve Mehmet Avcı tarafından kuruldu.

Türkiye'den gayrimenkul alan yabancılar TBMM'de!

2015 ile 2021 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'den gayrimenkul, arazi ve şirket satın alan ve vatandaşlık kazanan yabancı uyruklu kişilere ilişkin soru önergesi sunuldu. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

Türk Hava Kurumu'nun taşınmazlarının akıbeti mecliste!

Türk Hava Kurumuna ait taşınır ve taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alpay Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Misya Danışmanlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alpay tarafından kuruldu.

Alpay Akbayrak Haberi

Alpay Akbayrak
Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi siteleri ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak, altyapı üst yapı ve kanalizasyon temizliği ve atık su yönetimini yapmak ,çöp toplama hizmetleri, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak.Kanalizasyon atıkları,endüstriyel atıklar,tıbbi atıklar ve diğer her türden atıkların uzaklaştırılması,nakliyesi ve arıtılması işlerini yapmak.Her türlü kanalizasyon,boru ve isale hatlarının teknolojik makine ve robotlarla görüntülenmesi hizmetlerini yapmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri...