12 / 05 / 2024

Alper Yüceer

Alper Yüceer

Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi, Alper Yüceer ve Ferhat Ferhangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Kripto paraların şahı Bitcoin’deki yükseliş tabana da yayılıyor!

Eylül ayından bu yana en yüksek seviyeyi gören Bitcoin, sabah saatlerinde 21 bin 250 dolar seviyesinde fiyatlanıyor. İşte Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak'ın kripto para piyasası ile ilgili yaptığı o açıklamalar...

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Geoteknik İnşaat Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da Alper Yücel tarafından kuruldu. 

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Alper Yüceer Haberi

Alper Yüceer

Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi, Alper Yüceer ve Ferhat Ferhangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 12 Mart'ta kurulan Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi iş konusu; Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere ulaştırma konaklama gezi spor eğlence imkanları sağlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi adres: Yeşilköy, Dünya Ticaret Merkezi, A-1 Blok, Kat:6...