29 / 04 / 2024

alt gelirlilere konut projesi

alt gelirlilere konut projesi

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık: "Orta ve alt gelir grubunun İstanbul'da ev sahibi olması giderek zorlaştığını ve alt gelir grubu için daha fazla konut üretilmesi gerektiğini belirtti.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Konut ve otomobil satın alma beklentisi dibi gördü!

Tüketici Güven Endeksi, kasım ayında yüzde 2,7 oranında artarak 75,5’e çıktı. Ölçümde temel alınan alt endekslerden konut satın alma beklentisi resmen dibi gördü. Aynı zamanda, otomobil alma beklentisi de konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Orta gelirliler merakla bekliyordu! Tarih netleşti

Orta gelirlilere yönelik yeni konut kampanyasının ayrıntıları netleşiyor. Yeni projenin ayrıntılarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki Orta gelirlilere konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

''Konut fiyatları enflasyonun altında kalacak!''

Konut kredisi faizinin 40 ayın zirvesine çıkması ile ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu, flaş bir açıklama yaptı. Şatıroğlu, "Bu şartlar altında konut fiyatlarındaki artışın enflasyonun altında kalmasını bekliyorum." diyerek önemli bir uyarı yaptı. İşte detaylar...

Altın, konut ve borsada neler olacak?

Altın başta olmak üzere değerli metallerde yükseliş sürecek mi? Borsa neden rekor kırıyor? Yükseliş trendi devam edecek mi? Konutta ve arsada neler olacak? İşte piyasa uzmanı ve analist Tunç Şatıroğlu'ndan dikkat çeken yorumlar...

Ev sahipleri artık para teklif ediyor! Kiracılar bu kanuna dikkat! 

Mevcut kiracısını çıkarıp 2-3 kat fazla tutarla konutunu kiraya vermek isteyen mülk sahipleri, haklı tahliye nedeni bulamayınca para teklif etme yoluna bile gitti. “Taşınma paranı vereyim, 6 kira bedeli vereyim, evi boşalt” diyen konut sahiplerinin sayısı çoğaldı. Ev sahiplerinin ısrarından bunalan

Milyon liranın altında konut kalmadı! Ev sahibi olmak zorlaştı! 

Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan artış hız kesmeden devam ediyor. Türkiye genelinde metrekare fiyatları 8 bin lirayı, megakent İstanbul'da ise 13 bin lirayı aştı...

alt gelirlilere konut projesi Haberi

alt gelirlilere konut projesi

Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü Tolga Türkanık: "Orta ve alt gelir grubunun İstanbul'da ev sahibi olması giderek zorlaşıyor. TOKİ'nin İstanbul'da yaptığı konutların sadece yüzde 7'si sosyal konut. TOKİ, alt gelir grubu için daha fazla konut üretmeli." 


YAPI, gayrimenkul, inşaat, tasarım ve mimarlık alanlarının önde gelen temsilcilerinin bir araya geldiği "6. Konut Konferansı" gerçekleştirildi. Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen konferansta konuşan YEM Genel Müdürü Tolga Türkanık, İstanbul'da insanların artık konut edinmek için çalıştığını dile getirdi. Türkanık, konut giderlerine değinerek, İstanbul'da konut fiyatlarının ortalama olarak yılda yüzde 20 arttığını söyledi. İstanbul'da son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 110 arttığını aktaran Türkanık, bu rakamın Türkiye genelinde yüzde 75 olduğunu bildirdi. Türkanık, "İstanbul'da ev için harcanan para metrekare başına 2 bin 60 lira. Bu rakam...