05 / 05 / 2024

altıağaç kentsel dönüşüm

altıağaç kentsel dönüşüm

Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Ankara Mamak’ta kentsel dönüşüm projeleri büyük bir hızla devam ediyor.

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

İstanbul'da büyük kentsel dönüşüm projesinin tarihi açıklandı! TOKİ Ümraniye'den başlayacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye Zemin Altı Katlı Otopark ve Belediye Meydanı Açılış Töreni'de ilçede başlayacak kentsel dönüşüm projesine ilişkin açıklamalar yaptı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

altıağaç kentsel dönüşüm Haberi

altıağaç kentsel dönüşüm


Binlerce gecekondunun yıkılarak modern konutların inşa edildiği Mamak’ta kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri büyük bir hızla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenile Projesi’nde son etapların ihalesi yapıldı. Projenin son etabı olan üçüncü ve dördüncü etaplar 1825 konutu kapsıyor. Toplam 3881 konutun inşa edileceği Altıağaç-Karaağaç-Hüseyin Gazi Kentsel Yenileme Projesi’nde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak örnek bir değişime ve dönüşüme imza atıyor. Yıkılan gecekonduların yerine yeni ve modern yaşam alanları yükseliyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, iyi iletişim kurarak yine vatandaşlarımız için köklü bir değişim gerçekleştiriyoruz. Etap etap tamamlanan çalışmalarla Mamak gecekondudan kurtularak modern yaşam alanlarına kavuşuyor” dedi.

574 bin metrekareyi kapsıyor

Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi toplamda 574 bin m² alanı...