07 / 05 / 2024

Altıncı Cadde iç mimarlık hizmeti

Altıncı Cadde iç mimarlık hizmeti

Altıncı Cadde, kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. Müşteriler Trump Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da hizmetle bulaşacak.

ABD'li banka açıkladı: Dolar 30 TL’nin altına inecek! İşte o tarih

ABD'nin önde gelen bankalarından Well Fargo, dolar/TL kuruyla ilgili seçimlerin ardından sürpriz bir rakam açıkladı. Dev Banka doların en üst seviyede olduğunu söyleyerek 30 TL’nin altına ineceği tarihi verdi.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Amerika'da mortgage faizinde düşüş altıncı haftada devam ediyor...

Amerika'da uygulanan 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste altıncı haftasında gerileme kaydetti. Yapılan açıklamada, sabit faiz ile 30 yıl vadeli ortalama kaydedilen mortgage oranı 19 baz puan azalma ile yüzde 7,03'e kadar indi. İşte haberin ayrıntıları...

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın almak için bekleyenler uygun zamanı açıkladı. Memiş, piyasaları değerlendirerek yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

10 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Tam altın kaç TL? İşte güncel altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.473,63 TL liradan satılıyor. 10 Haziran 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Haziran altın fiyatları!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

125 CC'nin altındaki motorlar için B Sınıfı ehliyet dönemi başlıyor! Artık sadece 50 CC değil!

Süleyman Soylu, canlı yayında yaptığı açıklamada, motor kullanımına ilişkin yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı. Buna göre, 125 cc'nin altındaki motosikletler için artık B sınıfı ehliyet yeterli olacak. Ayrıntılar haberimizde...

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru tarih hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ons altının düşmesi ile gram altın değer kaybetti. Gram altın dibe vurdu! Altın almak için doğru zaman hemen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş bu rakamı işaret etti.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşle ilgili yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş, özellikle altın fiyatları için 15 Şubat gününü işaret ederek 'Dikkat edelim!' dedi.

Altın bugün ne kadar? 11 Şubat 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.128,22 liradan satılıyor. 11 Şubat 2023 yani haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 11 Şubat altın fiyatları!

Altıncı Cadde iç mimarlık hizmeti Haberi

Altıncı Cadde iç mimarlık hizmeti

Altıncı Cadde, mobilya ve ev dekorasyonu sektöründen sonra hizmetlerine kişiye özel iç mimari proje tasarım hizmetini de ekledi. 

Altıncı Cadde, iç mimari proje tasarım hizmetini Trump  Towers AVM, Bodrum mağazalarında ve altincicadde.com'da sunacak. 

Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek ekinde yer alan habere göre; Altıncı Cadde, renk seçiminden malzeme önerisine kadar evlerin, ofislerin ihtiyaçlarına yönelik her türlü desteği ücretsiz olarak...