28 / 04 / 2024

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleşti

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor.

Ankara'nın Gültepe Mahallesi'nde dev bir park inşa edilecek!

Altındağ Belediyesi, yeni bir yatırım için daha düğmeye bastı. Bir dönem Başkentin 'Teksas'ı olarak isimlendirilen Çinçin'in çehresini değiştirmeye dönük çalışmalardan biri de park projesi olacak...

Veysel Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı!

ALTINDAĞ'da uyguladığı başarılı politikalarla Altındağ'ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sık sık davet edildiği toplantılarda, çalışmalarını ve deneyimlerini anlatıyor. Tiryaki uluslararası yöneticilere Altındağ'ı anlattı..

Ankara Çalışkanlar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yıkımları gerçekleşiyor!

Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. Altındağ'da yıkımın adresi bu sefer Çalışkanlar Mahallesi oldu...

Afganistan'dan gelen heyet Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Aralarında Kabil Valisi'nin de bulunduğu Afganistan'dan gelen 20 kişilik bir heyet, Altındağ Belediyesi' nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını yakından görmek için Altındağ'ı ziyaret etti...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Altındağ’da kentsel dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm noktalarında gecekondular sonrasında meydana gelen molozları temizlemek için çalışmalar başlattı.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları


ÖNDER ve Ulubey Mahallelerinde dönüşüm hız kazanıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine çalışmalarını hızlandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlan ve mahallelerden bazı vatandaşların katıldığı toplantıda yıkımların hız kazanacağı belirtildi. 


Yıkımlar hız kazanacak 

Başkan Tiryaki, göreve geldiklerinde Altındağ'ın yüzde 70'inde imar olmadığını hatırlatarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projesi uyguladıklarını söyledi. Alandağlılann kentsel dönüşüm konusunda giderek bilinçlendiğini de ifade eden Başkan Tiryaki, yıkımların artık vatandaş tarafından istendiğine dikkati çekti. 



Star...