09 / 05 / 2024

altındağ hamamönü kentsel dönüşüm

altındağ hamamönü kentsel dönüşüm

Veysel Tiryaki, “Kentsel Dönüşüm ve Hamamönü örneği” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Tiryaki, Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarının klasik yöntemlerden farklı bir bakış açısıyla yapıldığını vurguladı.

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı.

Altında bombanın bombası tarihi verildi

Altın ve para piyasalarında neler olacağı vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor. Altında kritik tarih de verildi. İşte altın almayı planlayan vatandaşları ilgilendirecek detaylar...

500 bin liranın altında 16 otomobil kaldı! Tek tek sıralandı

Türkiye'de 400 bin TL’nin altında sadece 3 adet araç bulunurken 400-500 bin TL’nin arasında 13 adet otomobil kaldı. Ortalama fiyat ise 459 bin TL olarak karşımıza çıkıyor. İşte 500 bin TL'nin altında satın alınabilecek 16 otomobilin fiyatı...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Altın fiyatları yükselemeye devam ederken, gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! ''Sırayla bu rakamlar görülecek'' diyen Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu! Hemen bakın...

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altında bugün fırtına değil resmen tsunami başladı. 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları...

Altında ibreler yeşili gösteriyor! Altını olanlar sakın bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları 25 Kasım 2022

Altında, haftanın son işlem günü ibreler yeşili gösteriyor. Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kadarından sonra yukarı yönlü hamlesine devam etti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar? Altını olanlar bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları...

Uzman isimden korkutan sözler: Boğaz'daki yalılar sular altında kalacak!

Prof. Dr. İhsan Çiçek, iklim değişikliğine dikkat çekerek deniz suyunun 2 metre yükseleceğini söyledi. İhsan Çiçek ayrıca  Boğaz'daki yalıların alt katlarının sular altında kalacağını da sözlerine ekledi.

altındağ hamamönü kentsel dönüşüm Haberi

altındağ hamamönü kentsel dönüşüm

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü Veysel Tiryaki, kısa adı “RICHES” olan, “Yenilenme ve Değişim: Miras ve Avrupa Topluluğu” projesi kapsamında organize edilen, “Kültürel Miras Alanında Analogdan Dijitale Geçiş ve Değişim Çalıştayı”na konuşmacı olarak katıldı. Çalıştayın ikinci gününde “Değişen Dünyada Kültürel Miras Aktarımı” bölümüne konuşmacı olarak katılan Başkan Tiryaki “Kentsel Dönüşüm ve Hamamönü örneği” konulu bir sunum gerçekleştirdi.


6 ülkeden katılımcılar Başkan Tiryaki’yi dinledi


Ev sahipliğini Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalıştay, Milli Kütüphane’de gerçekleştirildi. Başkan Tiryaki’nin konuşmasına İngiltere, İtalya, Almanya, Danimarka, Hollanda ve Türkiye’nin saygın üniversitelerinden gelen akademisyen, araştırmacı ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Altındağ’da kentsel dönüşüm ve kültürel değerleri koruma alanında yapılan çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki’nin konuşması büyük beğeni topladı.


Sunum büyük beğeni topladı


Altındağ’da yıllardır kararlı ve...