21 / 05 / 2024

Altındağda 5 sağlık merkezi inşası

Altındağda 5 sağlık merkezi inşası

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Altındağ Belediyesi'nden satılık arsa ve bina!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Altın fiyatlarında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor! Altın öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamıyor

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Altın Fed'in faiz kararı ile sert düşüşe geçerken bugün altında 2,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor. Altın fiyatları öyle bir düştü ki görenler gözlerine inanamadı. Son dakika...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Altındağda 5 sağlık merkezi inşası Haberi

Altındağda 5 sağlık merkezi inşası

Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar Mahalleleri'ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri ile Beşikkaya ve Karapürçek Mahalleleri'ne yapılacak olan camilerin temelleri Cumartesi günü düzenlenecek bir törenle atılacak. 



TEMEL ATMA TÖRENİ YARIN 

14:30'DA Altındağ'a ve geleceğe değer katacak projelere imza attıklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 7 dev yatırımı temsilen Beşikkaya Mahallesi 1976'ncı sokakta gerçekleştirilecek olan açılış törenine tüm Altındağlıları davet etti. 


Yatırımları her zaman mütevazı ancak coşku dolu törenlerle açmayı tercih ettiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki "Altındağ bizim evimiz, Altındağlılar ise ailemiz... Altındağlıların sağlığı ve konforu için projeler geliştirmeye, dev yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi. 


Bölge halkının ihtiyaçlarını daima göz önünde bulunduran ve yatırımlarını buna göre şekillendiren Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahalleye 5 dev sağlık tesisi armağan ediyor. 'Aile...