07 / 07 / 2024

Altınkemer Halk Plajı

Altınkemer Halk Plajı

Termometrelerin 31 dereceyi gösterdiği Kocaeli'de sıcaktan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek plajlara akın etti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Antalya Phaselis’in koylarında inşaatı başlatılan halk plajı ‘hukuka aykırı’ görüldü!

Birinci derece arkeolojik sit alanı olan Phaselis’in koylarına günübirlik tesis ve plaj ihalesinde ‘hukuka aykırı’ görüşü çıktı.

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! Rekorun ayak sesleri çok yakından geldi!

Halkın büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri olan altın fiyatları, özellikle çeyrek altın gibi popüler altın türleri için yoğun bir merak uyandırıyor. Son zamanlarda bir kişinin çeyrek altın hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

Altınkemer Halk Plajı Haberi

Altınkemer Halk Plajı

Termometrelerin 31 dereceyi gösterdiği Kocaeli'de sıcaktan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek plajlara akın etti.


Tatili Kocaeli'de geçiren yabancı turistler ve vatandaşlar, hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü Karamürsel ilçesindeki mavi bayraklı Altınkemer Halk Plajı'nda denize girerek serinledi.


Altınkemer Halk Plajlı, cankurtaran, ilk yardım, çöp ve geri dönüşüm kutuları, duş, soyunma kabini, WC, yüzme sınırı, engelliler için yönelik imkanlarla vatandaşlara ücretsiz hizmet...