07 / 07 / 2024

altınkemer plajı genişletilecek mi

altınkemer plajı genişletilecek mi

Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.

Altın biriktirenler dikkat! Tüm tahminler ters köşe oldu!

Fed’in genişlemeye yönelik temkinli yaklaşımına devam etmesi ve jeopolitik olaylara verilebilecek tepkiler sebebiyle yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarının bir süre dalgalı kalmasını bekleniyor.

Ekonomist 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı! Altın, gümüş, konut üçgeninde şok gelişme! 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, konut üçgeni ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı. İşte ayrıntılar...

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

B sınıfı ehliyette yeni dönem! Arabaların modelleri genişletiliyor!

B sınıfı ehliyet için TBMM'ye bir düzenleme sunuldu. İddialara göre B sınıfı ehliyetin kapsamı genişletilecek. Peki B sınıfı ehliyeti olanları neler bekliyor? İşte yeni dönem...

Zorunlu deprem sigortası genişletiliyor! Deprem dışında diğer afetler de eklenecek!

Zorunlu Deprem Sigortası’nın (DASK) genişletilecek ve bu sigorta türünün yerine Zorunlu Afet Sigortası gelecek DASK poliçesi, sadece deprem riskini değil, sel baskını gibi diğer afet risklerini de kapsayacak.

Altını olanlara müjde! Uzmanlar resmen açıkladı! 2024 altının yılı olacak!

Ortadoğu’daki çatışmaların daha geniş alana yayılabileceği tedirginliğiyle ons altın fiyatları 2 bin doları aştı. Dün gün içinde 2 bin doların altına inse de Dünya Bankası’ndan gelen açıklamalarla tekrar 2 bin doların üzerine çıktı. Uzmanlar yeni zirvelerin yakın olduğunu belirtiyor.

Borsa İstanbul'dan kota duyurusu: Altın ithalatında üye bazında kota getirildi!

Borsa İstanbul tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda işlenmemiş altın ithalatı kotasının genişletildiği bilgisi paylaşıldı. 

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Koza Altın, Kayseri'de altın madeni için 21 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdi!

Koza Altın İşletmeleri, Kayseri'de 21 milyon TL bedelle yeni altın madeni ruhsat sahası satın aldı. Şirket, madencilik portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşıyor!

TÜİK 2022 yılı İstatistik ile Aile verilerini bugün ortaya koydu. Bu oranlara göre, geniş aileler yoksulluk sınırının altında yaşamaya çalışıyor. İşte detaylar!

Ünlü analist İslam Memiş: ‘Altında Kapalıçarşı, banka ve ekran üçgeni var. Vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaları değerlendirerek altın ve dövizde 3 farklı kurun ortaya çıktığını ve vatandaşların bu duruma dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

altınkemer plajı genişletilecek mi Haberi

altınkemer plajı genişletilecek mi


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ve Karamürsel sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.



KOCAELİLİLERİN MUTLULUĞU İÇİN


Altınkemer, Dereköy ve sahil düzenlemesi tamamlanan Ulaşlı’da incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi. Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nda kumsal alanın genişletilmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin Kocaelililerin mutluluğu için olduğunu vurguladı.



DEREKÖY’DE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK


Dereköy’de kısa sürede sahil düzenleme çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “4 kilometrelik sahil şeridi boyunca bisiklet ve yürüyüş yolları ile kumsal alanlar yapılacak. Burayı en güzel şekilde hemşerilerimizin kullanımına açacağız” ifadelerini kullandı.



EKSİKLER GİDERİLECEK


Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu,...