17 / 05 / 2024

Altınoran Sinpaş satılık

Altınoran Sinpaş satılık

Daire büyüklüklerinin 62 metrekareden başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Altınoran Sinpaş iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0312) 490 10 72 olarak belirlendi.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Ev almak isteyenler ve kiracılar dikkat! Satılık ve kiralık konutlarda fiyatlar geriliyor

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut fiyatları mercek altında! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor!

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığıyla hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Ocak raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı. 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Sinpaş Kızılbük projesinde yer alan devre mülklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyat listesi açıklandı mı? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Proje Gaizosmanpaşa'da altı blok olarak yükseliyor..

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları!

Tem Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa'da altı blok olarak hayata geçirildi. Gaziosmanpaşa Tem Avrasya satılık ev fiyatları 507 bin TL'den başlıyor...

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Altınoran Sinpaş satılık Haberi

Altınoran Sinpaş satılık

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 62 metrekareden başlayıp, 270 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Altınoran Sinpaş projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, 5,5 oda 1 salon, 6,5 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı.


Sosyal kullanım alanları arasında projede cafe restoranlar, buz pateni pisti, su kanalları, güvenlik, yüzme havuzu, çocuk vadisi, çocuk oyun alanları, ekolojik pazar bulunuyor. 


Altınoran Sinpaş projesinde dairelerin liste fiyatı 311 bin 600 TL olarak belirlendi. 1+1 dairenin fiyatı yüzde 15 bahar indirimi ile birlikte 264 bin 860 TL'ye kadar düştüğü proje toplam 1 milyon 850 bin metrekare arsa...