01 / 05 / 2024

Altınyağ Kombinaları

Altınyağ Kombinaları

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş, Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralma yoluyla birleşti.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji'yi devraldı!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından karar verilip bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları firması, Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları şirketini devir aldı.

Altınyağ Kombinaları A.Ş. İstanbul'da ofis açacak!

Artı Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Altınyağ Kombinaları A.Ş. 'nin İstanbul'da ofis açacağını bildirdi. Detaylar haberimizin içinde yer alıyor.

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi müracatı yaptı!

Altınyağ Kombinaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi başvurusunda bulunmak amacıyla T.C.Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Erdal Hoşsezen Altınyağ Kombinaları'nda Kontrol Müdürü oldu!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erdal Hoşsezen Altınyağ Kombinaları' nda Kontrol ve de Resmi İlişkiler Müdürü oldu...

Genpower Gürtaş'ın Çiğli'deki gayrimenkulünü almaktan vazgeçti!

Altınyağ Kombinaları' nın bağlı ortağı olan Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları' nın İzmir Çiğli'deki arsasını Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş ihtiyaçlarını karşılayamayacağı gerekçesiyle satın almaktan vazgeçti...

Artı Yatırım Holding 5 milyon 892 bin TL ödeme yaptı!

Altınyağ Kombinaları A.Ş.'nden alacağı bulunan eski ortaklara sözleşmede yazılı ödeme planı çerçevesinde alacaklarına mahsuben 25.09.2012 tarihinde 1.303.719,23.-TL ödeme yapılmıştır...

Altın talebi 2023'te rekor seviyelere kadar ulaştı...

Dünya Altın Konseyi (WGC), küresel altın talebinin geçen sene yüzde 3 oranında artış ile 4 bin 898 tonu aşarak rekor seviyeye kadar ulaştığı kaydedildi. 

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Altını olanlara müjde! Uzmanlar resmen açıkladı! 2024 altının yılı olacak!

Ortadoğu’daki çatışmaların daha geniş alana yayılabileceği tedirginliğiyle ons altın fiyatları 2 bin doları aştı. Dün gün içinde 2 bin doların altına inse de Dünya Bankası’ndan gelen açıklamalarla tekrar 2 bin doların üzerine çıktı. Uzmanlar yeni zirvelerin yakın olduğunu belirtiyor.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Merkez Bankası, 3 ayda 132 ton altın sattı!

Dünya Altın Konseyi’nin (WGC) raporuna göre, TCMB ikinci çeyrekte 132 tonluk altın sattı. İşte detaylar...

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Dünya Merkez Bankalarının Altın Rezervleri 71 Ton Azaldı, Türkiye Öncü Rol Oynadı

Dünya Altın Konseyi'nin analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayında 80,8 ton altın satarak küresel merkez bankalarının rezervlerinin 71 ton azalmasına sebep oldu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Merkez bankalarından kritik karar! 2023'te altın alımlarını artıracaklar!

Dünya Altın Konseyi'nin 2023 Merkez Bankası Altın Rezervleri Anketi verilerine göre, altın merkez bankaları tarafından olumlu görülmeyi sürdürecek.

Altınyağ Kombinaları Haberi

Altınyağ Kombinaları

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştirakimiz Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş'nin Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş. ile devralma yoluyla birleşme işlemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 17.04.2014 tarih, 2014-326 sayılı izin müracaatına istinaden SPK tarafından iştirakimize bildirilen 08.05.2014 tarih, 960-4681 sayılı yazısı ile red edilmiştir.Birleşme işlemi SPK'nın 28.12.2013 tarihinde yürürlüğe giren II-23.2 sayılı "Birleşme ve Bölünme Tebliği" nin 12.maddesine istinaden işlemden...