21 / 05 / 2024

Anahtar Proje içeriği

Anahtar Proje içeriği

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Anahtar Proje tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında geçerli olacak.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği ve 1.100 konut ile 50 ticari ünitenin yer alacağı proje için sözleşme imzaladı. İşte Fuzul GYO Firuzköy ile ilgili merak edilen detaylar...

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Depremden sonra ÇED zorunluluğu kaldırıldı: O ilde 22 proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı çıktı! 

Hatay Valiliği’nin 6 Şubat depremlerinden sonra verdiği kararla ilde ÇED süreçlerinin zorunluluğu uygulaması kaldırıldı. Kararın ardından şehirde 22 proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Anahtar Proje içeriği Haberi

Anahtar Proje içeriği

Protokole göre DenizBank, sürecin başlangıcı sayılan Deprem Risk Raporu için daire başı 500 TL'ye kadar katkı yapacak. Protokol kapsamında ücretsiz danışmanlık, 24 aya kadar varan anapara ödemesiz dönem hizmetleri de DenizBank tarafından sunulan seçenekler arasında yer alıyor. 

DenizBank ile Anahtar Proje arasında dün İstanbul'da bir protokol imzalandı. 

Protokol ile birlikte Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçları, DenizBank tarafından sağlanacak. 

Protokol imza törenine DenizBank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı İzzet Oğuzhan Özark ile Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Murat Kökbudak katıldı. 


ÖZARK: "YENİ EVLERİN TESLİMİNE KADAR MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ" 

İki kurum arasında imzalanan protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özark, 2013 itibariyle Türkiye'deki mevcut konut stokunun 20 milyon adet civarında olduğuna dikkat çekti. Özark, "Bu stokun...