04 / 05 / 2024

AND Almanya

AND Almanya

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Almanya'dan ev almak isteyenlere müjde! Konut kredisi faizleri düştü!

Almanya'da konut kredisi faiz oranlarında keskin düşüş yaşandı. Bu yolla konut almak isteyenlere her sene binlerce euro tasarruf sağlamış olacak. 

Almanya fabrika siparişlerinde sert düşüş yaşandı! Avrupa’nın hasta adamı geri mi dönüyor?

Almanya'da fabrika siparişleri temmuzda bir önceki aya göre yüzde 4,3'lük beklentiye karşılık yüzde 11,7 geriledi. Uzmanlar, 1990’daki birleşmenin ardından Almanya’ya takılan “Avrupa’nın hasta adamı” etiketini yeniden gündeme getirdi.

Almanya'da konut sahibi olmak zorlaştı mı?

Almanya'da ev sahibi olmak zorlaşıyor. Kendi evinde yaşamak Almanya'da giderek bir hayal haline geliyor. Bölgede emlak fiyatlarında son senelerde önüne geçilemeyen hızlı bir artış yaşandı.

Almanya'da inşaat yatırımları yüzde 1,8 arttı!

Almanya'da geçen yılın son çeyreğinde inşaat yatırımlarında yüzde 1.8 artış yaşandı. 

2020'de Almanya'da sadece inşaat sektörü büyüdü!

Pandemi etkisi altında geçen 2020 yılı Almanya ekonomisini olumsuz anlamda etkiledi. Ülkede sadece inşaat sektöründe büyüme yaşandı.

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 1.2 arttı!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; "İmalat ve inşaat sektörlerinin Kasım ayı üretimlerinde artış yaşandı.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 4.3 azaldı!

Almanya'da temmuzda enerji ve inşaat hariç sanayi üretiminin 2,8 arttığını gösterdi.  Sanayi dışında, enerji üretiminde 0,6 ve inşaatta 4,3 azalma yaşandı

Almanya'da konut kiralarının artması protesto edildi!

Almanya Leipzig'de dar gelirlilerin yaşadığı bölgedeki konutlara yüksek gelirlilerin yerleşmesiyle konut kiralarının artmasının protesto edildiği bir gösteride polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı. 

Almanya konut fiyatları yüzde 50 arttı!

Almanya'da emlak piyasası büyük bir çıkmaza girdi. Konut krizinin yaşandığı ülkede konut fiyatları son 3 yılda yüzde 50 arttı.

AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

AND Almanya Haberi

AND Almanya

Ekim ayı boyunca Köln ve Frankfurt’ta düzenlediği etkinliklerde yakaladığı yükselen satış grafiğinin ardından AND Gayrimenkul, dairelerinin teslimlerini de gerçekleştirdi. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre turne kapsamında AND Pastel’den ev sahibi olan yatırımcılar Temmuz 2018’de yaşamın başladığı projedeki dairelerini teslim almak üzere İstanbul’a geldi.

Turnenin hemen ardından gerçekleşen daire teslimlerinde açıklamalar yapan AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, “Yurt içinde yakaladığımız ivmeyi Avrupa’ya da taşıyarak Türkiye’de ev sahibi olmak isteyenlere hitap etmek istedik. İlk turnemizde 18 milyon liralık ciro elde ettik. Turnelerimize Stuttgard ve Berlin’in yanı sıra Hollanda ve Belçika’da da devam edeceğiz. Rotalarımız arasında  Amerika da var” diye konuştu. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile...