01 / 05 / 2024

AND Frekans ne zaman teslim

AND Frekans ne zaman teslim

AND Frekans teslimat tarihi haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje  "Hayata bir de bu frekansta bak" sloganı ile tanıtılıyor.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra İstanbul ve Ankara’da başlayan şehir içi göç dalgası hızlandı. 6 Şubat depreminin ardından İstanbul’da en fazla taşınma Küçükçekmece ve Ümraniye ilçelerinde yaşandı. Esenyurt, Pendik ve Maltepe’deki hareketlilik öne çıkarken, Ankara’da ise Çankaya dikkat çekti.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Dolarda fırtına başladı! 19 Ağustos 2023 dolar ne kadar? Euro kaç TL? Son dakika!

Doları olan olmayan herkesi çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı... Bugün 1 dolar ne kadar, şu anki dolar kuru kaç TL? Hemen buraya bakın... İşte ayrıntılar...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Deprem neden hep gece oluyor? Deprem en çok hangi saatlerde oluyor?

Dünya tarihinde pek çok büyük deprem yaşandı ve ne yazık ki bu depremler önemli ölçüde yıkıma neden oldu. Vatandaşlar, depremlerin neden genellikle gece meydana geldiğini merak ediyor. Peki, Depremler neden gece olur? Depremler genellikle hangi saatlerde olur? İşte ayrıntılar...

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Altın tam şaha kalktı derken beklenmeyen düşüş! 22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekordan rekora koşarken bu hafta düşüşe geçti. Yatırımcılar altın tam şaha kalktı diye sevinirken ani düşüş yaşandı. Bugün altın fiyatları kaç lira?  22 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? 

Berfu ve Eser Yenenler’in “Çift Terapisi” gösterisini izlemek isteyenler ne kadar ödeyecek? İşte bilet fiyatları

Berfu Yenenler ve  Eser Yenenler, “Çift Terapisi” adlı gösterileri ile seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Peki eğlence dolu bir sohbetin, kahkaha dolu anların, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikaların yaşandığı bu gösteriyi izlemenin bedeli ne?  İşte  Çift Terapisi'nin bilet fiyatları...

Borsa, döviz, altın… Bu hafta yatırımcısına en fazla hangisi kazandırdı?

Küresel piyasalarda merakla beklenen Fed faiz kararının ardından borsa, döviz ve altın tarafında önemli gelişmeler yaşandı. Özellikle ne zaman atak yapacağı merak edilen ‘altın’ tarafında yatırımcının yüzü gülerken, diğer yatırım araçlarının durumu ne oldu?

AND Frekans ne zaman teslim Haberi

AND Frekans ne zaman teslim

AND Frekans projesinde  bloklar 4 katlı, 18 katlı ve 22 katlı olarak dizayn edildi. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede lansman öncesi avantajlar sağlanıyor. 

AND Frekans projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Dairelerin brüt alanları 52,70  metrekareden başlıyor. 
 
 
Lansman öncesi başlangıç fiyatları:

52,70 brüt metrekare 1+1'ler  297 bin TL'den başlıyor. 
93,09 brüt metrekare 2+1'ler  499 bin TL'den başlıyor.
143,00 brüt metrekare 3+1'ler 799 bin 900 TL'den başlıyor. 


297 bin TL'lik 1+1 daireler için ödeme planı:

Nakit ve kredili peşin alımların yapıldığı projede 
297 bin TL'lik 1+1 dairenin vadeli satış fiyatı 349 bin 600 TL oluyor. 
Yüzde 15 indirim uygulanan dairenin satış fiyatı 297 bin 160 TL'ye düşüyor. 


AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde yükselecek...