02 / 05 / 2024

Anet mezbaha satıştamı

Anet mezbaha satıştamı

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET A.Ş., Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mezbahayı satıyor. 72 bin metrekare alana sahip mevcut mezbaha alanı için ihale yapılacak.

Toyota, yeni nesil tam elektrikli araçlarını 2026 yılında satışa çıkaracak!

Otomotiv devleri arasında yer alan Toyota, merakla beklenen yeni nesil tam elektrikli araçlarını ilk olarak 2026 yılında satışa çıkarmayı planlıyor.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor... Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Satış rekorları kıran Samsung Galaxy A33 CarrefourSA’da! Tam 3 bin lira indirimle! 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın önde gelen markası olan Samsung’un çok satan ve piyasa birkaç ay önce giren telefonu Samsung Galaxy A33, CarrefourSA marketlerde satışa çıktı. Üstelik tam tamına 3 bin lira indirim ile birlikte… İşte detaylar..

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü tam kapanma sonrası rekor satış bekliyor!

Mars Investment Genel Müdürü Hakan Bucak yaptığı açıklamada Sektörde, tam kapanma sonrasına ertelenen talep ile birlikte ciddi bir satış beklentisinin hakim olduğunu söyledi.

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Konya Karatay'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Mezbaha Fetih Mahallesi, 31274 ada 4 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 850 bin TL'ye satıyor...

Anet mezbaha satıştamı Haberi

Anet mezbaha satıştamı

İhale için belirlenen muhammen bedel 17 milyon lira ANET A.Ş., Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda bulunan mezbahayı ihaleyle satacak. 22 bin 400 metrekare kapalı toplam 71 bin 529 metrekare alana sahip tesisler, kapalı zarfla teklif alma ve açık artırma usulü yapılacak ihaleyle satışa çıkartılıyor. 27729 ada 13 parselde yer alan tesisler için ihale, 27 Nisan Pazartesi günü saat 11.00'da ANET A.Ş.'nin yönetim binasında yapılacak. Kapalı zarfla verilecek tekliflerin değerlendirilmesinin ardından en yüksek 5 teklifi sunan istekliler arasında açık artırma yapılacak. Muhammen bedeli 17 milyon TL olarak belirlenen taşınmazla ilgili ihalenin geçici teminatı 510 bin lira. İhaleyle ilgilenenler, ihale şartnamesini ANET A.Ş.'nin Etiler Mahallesi 829 sokak No: 3 A Plaza adresinde yer alan yönetim binasında çalışma saatleri içerisinde inceleyebilecek. İhaleye...