18 / 05 / 2024

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi

Ankara'da elektrik kesintisi yaşanacak. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Perşembe günü, Ankara’nın bazı ilçelerinde planlı bakım ve iyileştirme kapsamında elektrik verilemeyecek.

Ayçiçek yağına indirim! A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları açıkladı! Kaçırmayın!

Mutfakların en temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağına Ramazan Bayramı sonrası dev indirim geldi. A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları resmi internet siteleri üzerinden duyurdu. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte son dakika indirimli fiyat listesi...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kira sözleşmelerinde yeni düzenleme meclise geliyor!

Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiren kira sözleşmeleriyle ilgili yeni düzenleme, bayram sonrası meclisin gündeminde olacak. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Resmen Meclis'e geliyor! Kira sözleşmeleri artık bu şekilde yapılacak!

Hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren düzenlemelerin bayram sonrasında Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki o düzenlemeler neler? İşte detaylar...

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

Oteller yüzde 25 indirime gitti!

Bayram sonrası otellerde doluluk oranlarının yüzde 50’lere gerilemesi nedeniyle 5 yıldızlı ve üzeri lüks otellerde işten çıkarmalar başladı. Bazı oteller ise fiyatlarda yüzde 25 indirime gitti.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu’ndan bayram sonrası dolar tahmini! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, bayram sonrasında dolar kurundaki olası hareketleri ve yaşanabilecek gelişmeleri değerlendirerek, dolar kurunun yükseliş eğilimine girebileceğini belirtiyor.

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren QNB Finansbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. QNB Finansbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Gram altında bayram sonrası için çarpıcı uyarı! Altını olanlar da altın alacaklar da şimdi bakın: Yeni rakam verildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili konuştu. Bayram sonrasına dikkat çeken Memiş, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. 

Borsa İstanbul yönünü arıyor! BIST 100 bayramdan sonra ne olacak? Yatırımcılar hemen bakın!

TCMB’nin faiz kararı ile TL’nin değer kaybetmesine artışla tepki veren borsada bayram sonrasında dalgalı seyrin devam edeceği öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi Haberi

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi



Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Perşembe günü, Ankara’nın bazı ilçelerinde planlı bakım ve iyileştirme kapsamında elektrik verilemeyecek. 

Belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik yapılabilecek. “Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara’nın elektrik verilemeyecek ilçeleri ve mahalleleri şöyle: 


“Çankaya İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında bakım çalışması nedeniyle Kırkkonaklar Mahallesi305-307-308-309-310-311-312-313-314-315-320-303-304-390-Şemsettin Günaltay Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Mamak İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında tesıs çalışması Nedeniyle Gülveren Mahallesigazelhan-orhaneli-83-78-7270-46-69-82-42-71-40- Bahçelerüstü 46-42-41-38-37-82-39-45-Orhaneli-Şehit İdris Yılmaz Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Polatlı İlçesine 10:00 - 15:00 Saatleri Arasında bakım çalışması nedeniyle İstiklal Mahallesi Barbaros-Simge-Gülçin-Nalan-Ersen Yavuz Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Sincan İlçesine 14:00 - 17:00 Saatleri Arasında Scada Altyapı Çalışması Nedeniyle Anayurt Mahallesi Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Sincan İlçesine 09:00 - 12:00...