25 / 07 / 2024

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi

Ankara'da elektrik kesintisi yaşanacak. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Perşembe günü, Ankara’nın bazı ilçelerinde planlı bakım ve iyileştirme kapsamında elektrik verilemeyecek.

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Son zamanlarda aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bayram sonrası yükselişe geçti. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altında asıl yükseliş için tarih vererek yatırımcıları uyardı.

Dolar ve Euro bayram sonrası kaç TL oldu? Döviz tutan 400 milyar TL kaybetti! 1 dolar bugün kaç TL? 

Piyasaların açıldığı bugün, son dakika dolar ve Euro fiyatları merak ediliyor. Peki 1 dolar ve 1 Euro bugün kaç TL? İşte o son dakika rakamlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Ödemeler bayram sonrasında yapılacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, başvuru yapan ailelere bin 900 lira nakit destek veriyor. Ödemelerin bayramdan sonra yapılacağı belirtilirken bu destekten kimlerin yararlanabileceğine dair de bilgiler verildi.

Depremzedelere bayram sonrası için kalıcı konut müjdesi! AFAD açıkladı! 

AFAD Başkanı Memiş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yapılan konutlara 20 bin hak sahibinin yerleştiğine, yaklaşık 60 bin hak sahibinin de Kurban Bayramı sonrasında kalıcı konutlara yerleştirilmeye başlanacağına dikkat çekti. İşte o açıklama..

Tapu sahipleri dikkat! Bayram sonrası yeni düzenleme geliyor...

Tapu işlemlerinde gerçek değerlerin altında bulunan beyanlar mercek altına alınacak ve boş duran konutlar için ek vergi uygulaması getirilebileceği kaydedildi.

Evi kirada olanlar dikkat! 2024 için 87 bin TL'yi aşan kira gelirlerine istisna yok!

Kurban Bayramı sonrasında Meclis gündemine gelmesi öngörülen Torba Kanun Teklifi'nde, 2024 için 87 bin TL'yi aşan kira gelirlerine istisna olmaması düzenlemesi yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Kredi kartlarına bayram sonrası yeni düzenleme! Kart limitleri düşüyor…

​​​​​​​Ekonomik sıkılaştırma programı kapsamında kredi kartlarına getirilen düzenlemelere bir yenisi eklendi. Bankalara gönderilen talimatla, kart limiti gerekenden yüksek olanların limitlerinin indirilmesi istendi. Uygulamanın bayramdan sonra başlayacağı belirtildi.

Ayçiçek yağına indirim! A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları açıkladı! Kaçırmayın!

Mutfakların en temel gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağına Ramazan Bayramı sonrası dev indirim geldi. A101, ŞOK, Migros, Trendyol ve Bizim Toptan yeni fiyatları resmi internet siteleri üzerinden duyurdu. Peki ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte son dakika indirimli fiyat listesi...

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! Artık 10 TL ve 20 TL çekilemeyecek! 

ATM'lerde yeni dönem bayram sonrası başlıyor. Bankaların aldığı yeni karar doğrultusunda artık ATM'lerden 10 TL ve  20 TL'lik  banknotlar çekilemeyecek. İşte ayrıntılar...

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kira sözleşmelerinde yeni düzenleme meclise geliyor!

Kiracı ve ev sahiplerini yakından ilgilendiren kira sözleşmeleriyle ilgili yeni düzenleme, bayram sonrası meclisin gündeminde olacak. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Resmen Meclis'e geliyor! Kira sözleşmeleri artık bu şekilde yapılacak!

Hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren düzenlemelerin bayram sonrasında Meclis'e gelmesi bekleniyor. Peki o düzenlemeler neler? İşte detaylar...

Bayram tatilinde toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşımalar ne zaman ücretsiz?

Bayram tatili yaklaşırken, milyonlarca kişi  ''Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Toplu taşıma hangi günler ücretsiz? İstanbul'da Arefe günü toplu taşıma ücretsiz mi?'2 sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir ücretsiz toplu taşıma tarihleri... 

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi Haberi

ankara bayram sonrası elektrik kesintisi



Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre 31 Temmuz Perşembe günü, Ankara’nın bazı ilçelerinde planlı bakım ve iyileştirme kapsamında elektrik verilemeyecek. 

Belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik yapılabilecek. “Planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında Ankara’nın elektrik verilemeyecek ilçeleri ve mahalleleri şöyle: 


“Çankaya İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında bakım çalışması nedeniyle Kırkkonaklar Mahallesi305-307-308-309-310-311-312-313-314-315-320-303-304-390-Şemsettin Günaltay Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Mamak İlçesine 09:00 - 14:00 Saatleri Arasında tesıs çalışması Nedeniyle Gülveren Mahallesigazelhan-orhaneli-83-78-7270-46-69-82-42-71-40- Bahçelerüstü 46-42-41-38-37-82-39-45-Orhaneli-Şehit İdris Yılmaz Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Polatlı İlçesine 10:00 - 15:00 Saatleri Arasında bakım çalışması nedeniyle İstiklal Mahallesi Barbaros-Simge-Gülçin-Nalan-Ersen Yavuz Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Sincan İlçesine 14:00 - 17:00 Saatleri Arasında Scada Altyapı Çalışması Nedeniyle Anayurt Mahallesi Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek. 


Sincan İlçesine 09:00 - 12:00...