03 / 05 / 2024

ankara bursa evi

ankara bursa evi

Bursa Büyükşehir Belediyesince Ankara Kalesi'nde yaptırılan "Ankara Bursa Evi Hizmet Binası", Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle açıldı..

Ankara Kalesi´ndeki Bursa Evi 'nin inşaatı tamamlandı!

Bursa Evi ´nde Bursalı bürokratlara yemek veren Recep Altepe, pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak tesisin resmi açılış töreninin Kurban Bayramı ´ndan önce gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ankara Kalesi’ndeki Bursa Evi'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, sosyal tesis ağına yeni bir halka olarak eklediği Ankara Kalesi’ndeki Bursa Evi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Ankara'da tahliye davasını kaybeden kiracı evi yaktı ve kaçtı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde kirayı ödemeyince mahkeme kararıyla tahliyesi talep edilen kiracı, evi ateşe verdi ve kaçtı. İşte ayrıntılar...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

TOKİ'nin ucuz ev piyangosu o illere de vurdu: İller peş peşe sıralandı! İstanbul, Ankara, Bursa...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen yeni konut projesinin tüm detayları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ yeni konut kampanyası hangi illerde yapılacak? İşte detaylar...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Kira yardımı arttırıldı! İşte en yüksek alan il

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde verilecek olan kira desteğinin yükseltildiğini söyledi. İstanbul'da bin 500 TL olan kentsel dönüşüm kira desteği 3 bin 500 TL'ye, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL'ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası demiryolu seyahati 2 saat 15 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından çalışmaları devam eden projelerle ilgili son gelişmeleri Bakan Adil Karaismailoğlu açıkladı.

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'daki Atatürk Evi müze olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, Ankara'daki Atatürk Evi'nin müze olacağını söyledi.

ankara bursa evi Haberi

ankara bursa evi


Bursa Büyükşehir Belediyesince Ankara Kalesi'nde yaptırılan Ankara Bursa Evi Hizmet Binası, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katıldığı törenle açıldı.


Arınç, törende, Türkiye'nin başkentinde Bursalıları bir araya getirecek bir yer açılmasını ve bunun da şehrin en nostaljik yeri Ankara Kalesi'nde olmasını takdire değer bulduğunu ifade etti. 


Bursa Evi'nin, hemşehrilik duygularını pekiştirecek, Bursalıları birbirine daha çok yakınlaştıracak, iyi ve zor günleri paylaşabilecekleri önemli bir mekan olduğunu belirten Arınç, "Bursalıların hemşehrilik noktasında, birbirini sevme, arama, bulma noktasında bir eksikleri yok. Böyle bir mekanın da hazırlanıp hizmete alınmış olması takdire değer" dedi.


Açılışa tüm siyasi partilerden temsilcilerin, cumhuriyet hükümetlerine bakanlık yapan değerli insanların katıldığını aktaran Arınç, şöyle devam etti:


"Bu, geçmişten bu yana Bursa siyasetinin ne kadar olgun ve...