01 / 05 / 2024

Ankara prim yapan yerler

Ankara prim yapan yerler

Yeni projelerle genişleyen Ankara'da en çok prim yapan bölgeler nereler? Nereye yatırım yapmak kazandırır? İşte gayrimenkul sektöründe İstanbul'un ardından gelen başkent Ankara'nın değeri yükselen bölgeleri...

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Parası olan oradan ev almaya başladı! Değeri her geçen gün artan o ile talep artıyor!

Yatırımcılar değer kazanan ve prim yapan yerlere yatırım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda doğal güzellikleri ve konumuyla dikkatleri üzerine çeken Sakarya'ya talep artmaya başladı.

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

11 Eylül-15 Eylül tarihlerinde borsada en çok kazandıran ve kaybettirenler belli oldu!

Borsa İstanbul'da önceki hafta Şekerbank yüzde 12,15’le en çok prim yapan hisse oldu. Aynı zamanda, Şekerbank, peş peşe iki hafta zirvede yer aldı.

Borsa tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte en çok prim yapan hisseler!

Borsa endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. BIST 100 endeksi günü 7 bin 714 puandan tamamlarken, yüzde 3,67 oranında değer kazandı.

Borsada rekor üstüne rekor! İşte haftanın en çok prim yapan ve değer kaybeden hisseleri!

Borsada seçim sonrası başlayan yükseliş trendi aynen devam ediyor. BIST 100 endeksi günlük ve haftalık bazda tüm zamanların rekorunu kırarken, uzmanlar yukarı yönlü hareketin devam edeceğini öngörüyor.

Haftalık BIST 100'de Hangi Hisseler En Çok Prim Yaptı, Hangileri Değer Kaybetti?

Haftalık BIST 100'de en çok prim yapan ve azalan 3 hisse açıklandı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, geçtiğimiz haftayı oldukça güçlü bir performansla tamamladı.  10-14 Temmuz haftasında bazı yatırım araçları daha fazla kazandırdı. İşte BIST 100’de dikkat çeken gelişmeler…

Borsada ‘yaz havası’! İşte en çok prim yapan ve en fazla işlem gören hisseler!

Borsadaki pozitif hava devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,49 yükseliş kaydederek günü 4 bin 959 puandan tamamladı.

Yatırım liginde haftanın şampiyonu döviz! Borsa ve altın üzdü! En çok hangi hisseler prim yaptı?

Seçim öncesi piyasalarda belirsizlik ortamı devam ederken, yatırımcıların bekle-gör politikasıyla temkinli hareket ettiği gözleniyor. Peki, bu hafta en çok hangi yatırım aracı yatırımcılarını sevindirdi? Borsa düşerken en fazla prim yapan hisseler hangileri oldu? Detaylar haberimizde…

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Emeklilik hesabı yapan milyonları ilgilendiriyor! Erken emeklilik için yargıdan emsal karar çıktı

Bütün gözler EYT düzenlemesine çevrilmişken herkes harıl harıl prim, gün hesabı yaparken yargıdan önemli bir karar geldi. Emeklilik hesabı yapan memurlar için yargıdan önemli bir karar çıktı. Bundan böyle SGK memurlara da işçilerle aynı hakkı tanımak zorunda kalacak.

EYT'li olmadan prim günleri yanabilir! Sahte sigortaya dikkat

Milyonlarca kişi EYT düzenlemesini iple çekmekte. Geçmişte ailesinin yanında birkaç gün sigortalı yapılan kişilerin primlerinin mercek altına alındığı öne sürüldü. 'Sahte sigorta' yapan kişilerin prim günleri iptal olabilecek.

Ankara prim yapan yerler Haberi

Ankara prim yapan yerler

Emlak fiyatlarındaki yükselişten Ankara da nasibini aldı. Markalı konut projeleriyle İncek ve Oran uçtu. Etimesgut, Çankaya, Yenimahalle ise 5 yılda yüzde 60'tan fazla prim yaptı. Türkiye'nin 5 yılda değerlenen il ve ilçelerini mercek altına alan Millet Gazetesi, bugün başkent Ankara'nın yükselen bölgelerini açıkladı. Kentte markalı konut projeleriyle öne çıkan İncek ve Oran'da konutların metrekare satış fiyatı 3 bin lirayı geçiyor. Gayrimenkul araştırma şirketi REIDIN'in verilerine göre ise son 5 yılda Etimesgut'ta fiyatlar yüzde 66.8 artmış durumda. 


Ekim ayı fiyat endeksi de semtte konutların metrekare satış fiyatlarının 1.747 liraya çıktığını gösteriyor. Cumhurbaşkanlığı Sarayı yapılana kadar Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün bulunduğu Çankaya'da da konut fiyatlarında yüzde 61 artış var. Bölgede Ekim ayı endeksine göre konutların metrekare satış fiyatları 1.747 liraya ulaştı. 


KONUT ALIM GÜCÜ YÜKSEK 

Memur...