01 / 05 / 2024

ankara yüksek teknoloji fuarı

ankara yüksek teknoloji fuarı

Türkiye'nin yüksek teknoloji fuarı Ankara'da tanıtıldı. Türkiye yüksek teknolojisinin dünyaya tanıtımında önemli bir adım oluşturan High-Tech Port resepsiyonuna 20’ye yakın ülkenin büyükelçileri ve diplomatlar katıldı.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Peugeot Expert serisi, ticari araç segmentinde sunduğu yüksek verimlilik, konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle öne çıkmaktadır. Ancak en büyük özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre çeşitli konfigürasyonlar sunabilen bir araç olmasıdır. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? Bakandan son dakika açıklaması!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yüksek kapasiteli az su tüketen çamaşır makineleri Profilo’da! Profilo 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Beyaz eşya markası Profilo, son teknoloji çamaşır makinelerinde tüketiciye az su tüketimi ve birçok özellik sunarak enerji tasarrufunu maksimuma çıkarmayı hedefliyor. İşte yüksek kapasiteli Profilo çamaşır makineleri ve fiyatları…

ankara yüksek teknoloji fuarı Haberi

ankara yüksek teknoloji fuarı

MÜSİAD’ın geleneksel olarak düzenlediği iki büyük organizasyonu olan MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu 1993 yılından günümüze büyüyerek ve yeni projeler üreterek bu günlere geldi. Kurulduğu ilk günden itibaren Türkiye’nin önüne vizyon açacak projeleri koyan MÜSİAD, yıllarca mottosu olan “yüksek ahlak, yüksek teknoloji” temelinde Türkiye’nin önünde bir iddia ve bu iddiaya bağlı olarak hazırlamış olduğu High-Tech Port ile yola çıkıyor. 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan High-Tech Port Projesi, Türkiye’nin ileri teknoloji üreten firmalarını ve hedef pazarları bir araya getiriyor.


MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK yaptığı konuşmada “Bu yıl 26-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenleyeceğimiz 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve yine onunla birlikte küresel finans sistemine bakış...