15 / 05 / 2024

Ankaranın suyunda sorun var mı

Ankaranın suyunda sorun var mı

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği İscehisar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşarak Ankara'nın suyunu değerlendirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada 'Ankara'nın suyunda problem yok' dedi.

Bakan Eroğlu: Ankara'nın suyunda problem yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı'nın son günü memleketi Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesi'nde kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldı. Eroğlu "Ankara'nın suyunda problem yok" dedi

Yeni kentsel dönüşüm yasasında şok detay: Tebligat kanunundaki değişiklik sorun çıkarabilir!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili konuştu ve sorun çıkabilecek noktalara değindi. Peki yeni yasa dönüşüm sorunlarını çözecek mi?

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Kirasını ödeyemeyenlere hayat kurtaracak yardım! Kimliğinizi alıp PTT'ye koşun!Bakanlık hızır gibi yetişti!İşte detaylar

Kirasını ödemekte sorun yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların ekonomik anlamda sorun yaşamamaları için 2 bin 600 lira tutarında kira yardım ödemesi yapılıyor.

Emekli promosyonu sorun yumağına dönüştü! İşte emekli promosyonuna dair son gelişmeler!

Emekli promosyonu yarışı sorun yumağı haline geldi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün konu ile ilgili açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Balkon kapatma hangi şartlarda imara aykırı sayılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Balkonların kapatılması gibi ortak alanlara müdahale, imara aykırı da olsa genel kurul kararı alınırsa sorun çıkmaz diyorlar. Ben ‘imara aykırı’ diye belediyeye şikayet edersem, belediye “Genel kurul kararı var, ben bunu yıkamam” mı diyecek?' sorusunu yanıtladı.

Kanal İstanbul'la Türkiye Montrö’yle elde ettiği hâkimiyeti kaybeder mi?

Eski Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Kanal İstanbul'un Montrö dışında olmasının bir sorun olduğunu belirtti. "Karadeniz’e çıkmak isteyen ama Karadeniz’e kıyısı olmayan ülkeler buradan rahatça girip çıkabilir. ‘Biz Montrö’yü delmedik ki, Kanal İstanbul Montrö tarifinin dışında’ diyebilir" diy

İnşaat sektörünü fazla konut üretimi vurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, inşaat sektöründe yaşanan sorunun müteahhitlerin fazlalığından kaynaklanmadığını belirterek, “Sorun, sektör içinde çok fazla konut üretilmesinden kaynaklanıyor” diye konuştu.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kentsel dönüşümde sorun yaşamayın!

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. İş Geliştirme Sorumlusu Harita Mühendisi Cemre Şalcı, gayrimenkul değerleme sektörü hakkında bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

8 soruda apartman ortak alanlarının kullanımı!

Apartmanlardaki ortak alanların kullanımının usulü, yönetim şekli gibi hususlar kat malikleri arasında zaman zaman sorun yaratabiliyor. Peki, apartman ortak alanlarının kullanımı nasıl olmalıdır?

Niğde'nin bazı köylerinde yolların onarılmasına ilişkin sorun mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı köy ve belediye sınırlarındaki yolların onarılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankapark'ın inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Ankapark'ın inşaatına ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Ankaranın suyunda sorun var mı Haberi

Ankaranın suyunda sorun var mı


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı'nın son günü memleketi Afyonkarahisar'ın İscehisar İlçesi'nde kaymakamlığın düzenlediği bayramlaşma törenlerine katıldı. İlçe meydanındaki Taş Kahve'de düzenlenen törende bakanlığının icraatlarını anlatan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bir barajın yıllarca tamamlanamadığı dönemlerin geride kaldığını belirtti. Temeli atılıp bir daha hiçbir çalışma yapılmayan barajlar yüzünden 'iz ödenek' diye bir kavramın oluştuğunu vurgulayan Eroğlu, "Bir baktım çalışması yıllarca bitmeyen her yerde iz ödenek diye bir şey var. Bu nedir diye sordum. Bir baraj temeli atmışlar zamanında. Sonra yıllarca ne barajı yapmışlar, ne de ödenek ayırmışlar. Ondan sonra da o baraj yatırım programından kalkmasın diye 1 milyon lira iz ödenek ayrılmış. Yanlış anlamayın eski parayla 1 milyon lira, bugünün parasıyla 1 TL iz ödenek...