02 / 05 / 2024

Antakya Oğlakören

Antakya Oğlakören

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisse!

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini merak ederken, Borsa Filozofu da yıllık bazda yatırımcısını güldüren 6 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Depremlerin ardından Antakya için korkutan tablo ortaya çıktı! Olası Antakya depremi için o bölgeler işaret edildi...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Antakya'da araştırma yapan Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, Antakya için korkutan tabloyu gözler önüne serdi. O bölgeleri işaret eden Kadıoğlu, yapılaşma olmamalı dedi. 

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

A101'de 5 tanesi 49.50 TL’ye düştü, İşte o indirimli ürünler!

A101, bu hafta indirimli ürünlerin tam listesini açıkladı. İndirimli listeyi gören herkes hemen en yakın A101 şubesine resmen akın edecek! Ürünlerin çoğu stoklarla sınırlı, 5 tanesi 49.50 TL'den satılacak olan ürünlerin detayları şu şekilde...

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Gram altında beklenen seviye sonunda göründü! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatlarında gözler Fed faiz  kararına çevrildi. Piyasaların beklentisi Fed'in faizleri düşürebileceği yönünde. Gram altın tarafında ise beklenen o seviye bugün göründü.  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekora imza attı. Bu rakamı gören yatırımcılar ''dolar alalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi?  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Antakya Oğlakören Haberi

Antakya Oğlakören

Başkan Kimyeci,"Vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda parke döşeme çalışması öncesinde yol genişletme ve malzeme serme çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini anında değerlendiriyoruz " dedi.

Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirten Başkan Kimyeci, "Antakya Belediyesi olarak tüm mahallelere hizmet götürme noktasında gösterdiğimiz gayretli çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında ihtiyaç doğrultusunda önceden tespit etmiş olduğumuz eksiklikler mahallelerimizde hızlıca giderilmeye devam ediyor" diye konuştu.



Sabah...