07 / 05 / 2024

apartman görevlisini işten kim çıkarır

apartman görevlisini işten kim çıkarır

Apartmanda bazı görevleri,sorumlulukları bulunun apartman yöneticisinin işten çıkarılma durumu da söz konusu olabiliyor.Peki bu süreç nasıl işler? Apartman görevlisi nasıl işten çıkarılır?

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Enerjide radikal değişim! Binlerce kişi işten çıkarılacak

Dünyada madenlerin kapatılmasına yönelik planlar ile pazarın ucuz ve temiz enerji kaynakları olan rüzgar ve güneş enerjisi sektörüne dönüşümü nedeniyle, 2050 itibarıyla yaklaşık 1 milyon madenci işten çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalacak.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Tekstil sektöründe kriz: 150 bin kişi işten çıkarıldı!

Öngörülemeyen döviz kuru, artan maliyetler, pahalılaşan üretim, alım gücündeki erime, eritilemeyen stok sektöre darbe vurdu. Bu kapsamda etkilenen tekstil sektöründe son bir yılda 150 bin kişi işten çıkarıldı.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

Binlerce bankacı işsiz kalıyor! İşten çıkarmalar ne kadar sürecek? 

Belirsizlik bankaları da zora soktu. Ekonomik faaliyetlerdeki baskı nedeniyle Wall Street'te başta satın almalar ve halka arzlar gibi sermaye piyasası faaliyetleri azalma gösterirken ABD'nin büyük bankaları maliyetleri azaltmak için çalışanlarını işten atıyor.

Babalar Günü için Saat&Saat'ten Her Zevke Uygun Özel Hediyeler

Saat&Saat, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olduğu dünyaca ünlü markalarla buluşan saat tutkunlarına, Babalar Günü için en farklı ve seçkin hediyeleri sunuyor. Her yaş ve stile hitap eden babalar için farklı markalar tarafından özel olarak tasarlanan saatler sizleri bekliyor.

Facebook'un sahibi Meta, toplu işten çıkarmaların son turuna başladı

Meta, toplu işten çıkarma konusuna aşina bir kaynağa göre, Mart ayında açıklanan 10.000 personeli işten çıkararak çarşamba günü üç bölümlük işten çıkarma turunun son grubunu gerçekleştirmeye başladı.

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Bir işten çıkarma patlaması da Disney'den! 7.000 kişi işsiz kalacak

Disney, şirket genelinde maliyetleri azaltmak için 7.000 işçiyi işten çıkarmayı planlıyor. CEO Bob Iger Çarşamba günü yaptığı bir kazanç görüşmesinde haberi duyurdu ve hareketin "bugün karşı karşıya olduğumuz zorlukları ele almak için gerekli" olduğunu belirtti.

Dünya devi şirketlerde işten çıkarma kabusu! Philips’ten de açıklama geldi!

Dünyanın dev teknoloji şirketlerinde 2023’ün ilk günlerinden itibaren başlayan işten çıkarmaların son halkası Philips oldu. Bazı şirketler sınırlı sayıda, bazı şirketler binlere varan kişinin işine son verirken Philips de, tam 6.000 çalışanını işten çıkarıyor.

apartman görevlisini işten kim çıkarır Haberi

apartman görevlisini işten kim çıkarır

Apartman görevlisi nasıl işten çıkarılır?

Apartman görevlisi, anataşınmazın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin ve döşemelerin bakımı, temizliği,kaloriferin yakılması ve bahçenin düzenlenmesi ve bakımı ve benzeri hizmetleri gören kişiye deniyor. 


Apartman görevlisinin bazı görevleri,hakları ve sorumlukları bulunuyor.Bunlar;Yöneticinin talimatı doğrultusunda konutun kaloriferini zamanında yakmak ısıyı ayarlamak ve söndürmek,Hidrofor ve benzeri araçları çalıştırmak,Anataşınmazın ortak yerlerini ve tesislerini temiz bulundurmak, demirbaşlarını, araç ve gereçlerini, düzenli, bakımlı ve işler şekilde tutmak,Kendisine ayrılan konutu başka amaçlarla kullanmamak, konutu korumak, kendisi veya ailesinden birisinin konuta vereceği zarar ve hasarları karşılamak,Yöneticinin talimatı çerçevesinde konutun güvenliğini sağlayıcı önlemleri almak,Belirlenen saatlerde servis hizmetlerini görmek, çöpleri toplamak, bahçe düzenlemesi ve bakımını yapmak,Verilen eğitimlere uygun davranmak ve koruyucu malzemeyi kullanmak,İş veya toplu iş sözleşmesinde belirlenen diğer görevleri yerine getirmektir.


Apartman görevlisinin işten...