05 / 05 / 2024

apartman park ücreti

apartman park ücreti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, apartman sakinlerinin de, apartman önündeki yollara araç park ettiklerinde ücret ödemesi gerektiğini söyledi

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Konut sitelerinde otopark alanı krizi: İki ve daha fazla aracı olanlardan park ücreti isteniyor! 

Konut sitelerinde, iki ve daha fazla aracı olan site sakinlerinden park ücreti talep edildiği gündeme geldi. Peki bu durum usulsüz mü? İşte ayrıntılar...

Aracı olanlar dikkat! Kimsenin bilmediği detay: O ücret geri alınabiliyor

Aracı olanlar dikkat! Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, 0-3 saat arası ücretsiz olması gereken otoparkta kendisinden 60 TL park ücreti talep edilince, Tüketici Hakem Heyeti ve İBB'ye başvurarak şikayette bulundu. AVM’den ise otopark ücreti ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden açıklama!

İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki depremzedelerden bir kısmı, alanın park olması için açıklama yaptı. Depremzedeler, binanın 3’üncü derecede riskli olduğuna ve bunu depremin ardından öğrendiklerine dikkat çekti. 

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılması talep edildi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nda hayatını kaybeden vatandaşların yakınları apartmanın olduğu bölgeye park yapılmasını talep etti.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Palmiye Park Fiora satışa çıktı! 283 bin TL'ye!

Ulukent'te inşa edilen Palmiye Park Fiora'nın lansmanı yapıldı. Projede, kalabalık apartman hayatından sıkılanlar ve çocuklu aileler hedef kitle olarak seçildi.

apartman park ücreti Haberi

apartman park ücreti


TBMM İçişleri alt komisyonu Alt komisyon toplantısına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek , cadde ve sokakların otopark olarak kullanılması ve “değnekçilik” ile ilgili açıklamalarda bulundu. 


Türkiye'nin bu konuda yurtdışıyla en büyük farkının, ülkede imar konusunda yapılan yanlış uygulamalar olduğunu ifade eden Gökçek, “Apartman ve işyeri ruhsatı alınırken, otopark parası verilerek otopark yapılmıyor ve apartman önüne de 'burası için para verdim' deniliyor. Bu aslında, yapılan bir imar cinayetidir” dedi. 


Müteahhitin, 2-3 daire daha kazanmak için bunu yaptığını belirten Gökçek, “Bu adet haline gelmiş ve belediyeler buna prim vermiş. Bunu engelleyemiyorsunuz, Ankara'nın yüzde 90'ı bu durumda, İstanbul'da. Bazı belediyeler karar almamıza rağmen maalesef devam ettiriyor. Sizin buradan bir kanun çıkartıp, hiç bir şekilde otopark olmayan yerlere ruhsat verilmemesini kanun haline getirmeniz...