04 / 05 / 2024

arap gayrimenkul uzmanları

arap gayrimenkul uzmanları

Türkiye’ye gelen Körfezli yatırımcıların yanıltılmasını eleştiren Alkaş, “Çok tehlikeli bir süreçteyiz. 3 kelime Arapça bilen kendini emlak uzmanı olarak tanıtıyor. Yatırımcı gerçekdışı vaatlerle kandırılmamalı. Bu ayağımıza kurşun sıkmak olur” dedi.

Konut almak isteyenlere ünlü gayrimenkul uzmanından flaş tavsiye!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla beklerken Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den de konu ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Fahiş kira artışlarının sonuna mı gelindi? 'Yüzde 15'e varan düşüşler söz konusu'

Son dönemlerde kiralık konutlarda fiyatlar oldukça yükselirken, gayrimenkul uzmanları yaptıkları açıklamalarda fiyat artışlarının durduğunu, hatta bir miktar esneme yaşandığını söylüyor...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Kiracıları bekleyen büyük tehlike! Artık kiralayacak ev bulamayabilirler!

Türkiye’de son yıllarda konut arzında yaşanan sıkıntılar ve yüksek enflasyonla birlikte artan fahiş rakamlara çıkan kiraları ve yüzde 25 zam sınırlamasını değerlendiren gayrimenkul uzmanları önemli uyarılarda bulundu. Hemen okuyun.

Panikle ev değiştirmeyin! Başka şehre taşınmayı düşünenler mutlaka bu haberi okusun!

Gayrimenkul uzmanları ani kararla panik havasında bulunduğu şehirden göç etmek isteyenleri önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, göç edilecek deprem ve bina güvenliğinin yanı sıra dikkat edilmesi gereken başka kriterler de bulunduğuna işaret ediyor.

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumladı! Yasal düzenleme şart oldu!

Gayrimenkul uzmanları fiyat artışını yorumlayarak, yasal düzenlemenin şart olduğunu söylüyor. İşte detaylar…

Fırsatçılar iş başında! Gayrimenkul uzmanları uyardı! 

Yeni Evim Kampanyası ile ev sahibi olmak isteyen pek çok vatandaş umutlanırken, fırsatçılar da ortaya döküldü. Orta gelir grubu için sıfır konut kampanyasında detaylar netleşmeye başlarken, kampanya ile sağlanan düşük faizli kredi olanağını kötüye kullanmaya çalışan fırsatçılar, ev fiyatlarını adeta

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

Parasını toprağa yatıranlar dikkat!

Her geçen gün daha çok rağbet gören toprak yatırımları, konut ve ticarî gayrimenkul yatırımlarının tersine deneyim ve özel bilgi gerektiren durumları beraberinde getiriyor. Gayrimenkul uzmanları bu konuyla ilgili yatırımcıları uyardı. 

İranlı konut yatırımcılarının yeni gözdesi İzmir!

İzmir'de, koronavirüs salgını sürecinde yavaşlayan yabancılara konut satışı, İranlı yatırımcılarla yeniden yükseldi. Konut yatırımcılarının en fazla İran'dan geldiğini kaydeden gayrimenkul uzmanları, İranlıların Türk vatandaşı olup, İzmir'de yaşamak istediğini belirtti. 

arap gayrimenkul uzmanları Haberi

arap gayrimenkul uzmanları

KÖRFEZLİ yatırımcıların Türkiye’ye ilgisinin sürdüğünü belirten uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL’nin Türkiye Başkanı Avi Alkaş, bu süreçte büyük bir risk olduğuna dikkat çekti. Aracı kurum ya da kişilerin yatırımcıların gerçek dışı vaatlerle kandırdığını belirten Alkaş, “Çok tehlikeli bir süreçteyiz. Körfezden gelen yatırımcıların kötü niyetli kişilerde yanlış yönlendirildiğini görüyor, duyuyoruz. Cebinde 3 kuruş parası olmayan kişiler bu işe girdi. 3 kelime Arapça bilen uzmanım diyor. Şişmiş vaatlerle yatırımcılar yanlış yönlendiriliyor. Kapalıçarşı’da 10 bin dolarlık halıyı 100 bin dolara satınca ‘halıcı Hüseyin bizi dolandırdı’ denmiyor, ‘Türkiye dolandırdı’ oluyor. Gayrimenkulde de böyle. Bu ayağımıza kurşun sıkmak, bindiğimiz dalı kesmek olur” dedi. Benzer bir sorunun perakende sektöründe de yaşandığını belirten Alkaş, Türkiye’den yüklü alışveriş yapan yatırımcıların vergi iadesi alırken zor durumda bırakıldığını ifade...