18 / 07 / 2024

arapların tercih ettiği iller

arapların tercih ettiği iller

Turizm sektörünün 2013 yılındaki durumunu değerlendirip 2014 'ten beklentilerini ifade eden Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "2013 iyiydi, 2014 daha da iyi olacak" dedi.

Arap turistlerin yeni gözdesi Doğu Karadeniz!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Uzmanı Fikri Akkaya, Arap turistlerin son yıllarda Türkiye’ye yoğun bir şekilde geldiğini söyledi. Turistleri İstanbul, Bursa, Yalova ve Doğu Karadeniz gibi hemen her şehirde görmek mümkün...

İstanbul en çok göç alan ve göç veren il oldu! İşte İstanbul'dan göç edenlerin tercih ettiği üç şehir!

Göç dünyanın en büyük sorunlardan biri olma yolunda ilerliyor. EVA Değerleme Uzmanı Yasemin Zaimoğlu, İstanbul’dan göç edenlerin tercih ettiği İlk üç şehri açıkladı.

10 milyonluk dairenin kirası 50 bin TL, faiz getirisi 450 bin TL! Konut mu, faiz mi? 

Yükselen enflasyon karşısında vatandaşlar ellerindeki parayı değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Bunlardan biri de son zamanlarda bir çok yatırımcının tercih ettiği mevduat faizi. Peki 10 milyon lira ile bir konut almak mı, 450 bin liralık faiz getirisi mi? Hangisi mantıklı?

2024'ün temettü takvimi şekilleniyor! İşte bu yıl temettü verecek hisseler ve temettü tarihleri!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan Borsa İstanbul’da 2024 yılının temettü takvimi de şekilleniyor. İşte bu yıl temettü verecek hisseler ve temettü tarihleri...

Borsa İstanbul’da bu hafta temettü açıklayan 4 şirket

Borsa yatırımcısının tercih ettiği temettü hisselerinde de kar payı dağıtımı devam ediyor. Borsa İstanbul’da bu hafta başında 4 şirket temettü ödeme tarihlerini açıkladı. İşte o şirketler ve tarihler…

İstanbullular ikincil konutlarını bu ilçelerden alıyor: Talep de fiyatlar da katlandı! 

İkincil konut, yani ana ikametgah dışında dinlenme ve kentin karmaşasından uzaklaşmak için edinilen konutlara ilişkin talep verileri ortaya çıktı. İşte İstanbulluların tercih ettiği ilçeler...

Miras kavgaları son bulacak! Miras işlemlerinde yeni düzenlemeler belli oldu...

Miras işlemlerinde yapılan yeni düzenlemeler ile birlikte kişilerin daha çok pay alabilecekleri kaydedildi. Buna göre, miras düzenlemelerinde yapılan yeni işlemler kapsamında, bir mülkten ayrılan her bireyin, mirasının yarısını tercih ettiği çocuklarına bırakabilme olanağı sağlanıyor. 

Yabancıya konut satışı 3 ayda yüzde 48 düştü! Yabancıya en çok konut bu ilde satıldı!

Türkiye genelinde geçtiğimiz seneye göre, yabancıya konut satışlarında sert düşüş yaşandı. Yabancıya konut satışı 3 ayda yüzde 48 oranında geriledi. İşte yabancıların tercih ettiği iller... 

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Gram altın için flaş bir tahmin geldi! Çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebilir!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili flaş bir tahmin geldi. Yapılan tahminlerde gram altının çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebileceği belirtildi.

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

Erik ve kiraz cep yakıyor: Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor!

Yaz meyveleri tezgahlarda yerini almaya başladı. Özellikle hamile kadınların tercih ettiği kiraz ve erik gibi yaz meyvelerinin fiyatları altınla yarışıyor. 

arapların tercih ettiği iller Haberi

arapların tercih ettiği iller


2013 yılında Bursa özelinde turizm sektöründe olumlu gelişmeler yaşandığını belirten Plaza Turizm Genel Müdürü Serdal Can, "Bursa'nın özellikle Körfez ülkelerine yönelik tanıtım atağı; 2013 yılında bu bölgeden şehrimize gelen turist sayısında artışların yaşanmasını sağladı" şeklinde konuştu. 


Serdal Can açıklamasında, turizm sektörünün farklı pek çok iş alanını etkilediğini ve katma değeri yüksek olan turizm faaliyetlerinin üzerinde titizlikle çalışılması gerektiğine dikkat çekti. Can, "Bu anlamda 2014 yılında da durmaksızın çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın 2014 yılını turizm sektörü açısından çok daha başarılı bir şekilde geçireceğine inanıyorum" dedi. 


Kış turizmi konusuna da değinen Serdal Can, "Okulların yarıyıl tatili Uludağ'a yönelik ilgiyi artıracaktır. Diğer yandan yarıyıl tatilini yurtdışında değerlendirmek isteyenler şimdiden rezervasyonlarını yaptırıyorlar" diye...