04 / 05 / 2024

arenaya çıkan yollar hangileri

arenaya çıkan yollar hangileri

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi öncesinde ulaşım yönünden bazı sıkıntılar yaşanıyor. Passolig’in etkisiyle zaten seyirciler tribünden kaçarken, Sarı-Kırmızılı taraftarların maçlara giderken kullandığı Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hat

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

THY’den havalı bilanço! Türk Hava Yolları tarihinde bir ilk yaşandı!

Yılın ilk altı ayında 737 milyon dolar net kar kazandıklarını açıklayan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, THY tarihinde bunu bir ilk olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

Kanal İstanbul için hukuki yolları kullanarak mücadelemize devam edeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için "İstanbul’a en büyük ihanet projesidir. Bunun engellenmesi şarttır" dedi ve hukuki yolları kullanarak mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İkitelli Şehir Hastanesinin yollarını bakanlık yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin ulaşım yollarının, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yol ağına alındığını belirtti.

2023'te bisiklet yolları 4 bin kilometreye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda İklim Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, 2023'te bisiklet yollarının 1.000 kilometreden 4 bin kilometreye çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

arenaya çıkan yollar hangileri Haberi

arenaya çıkan yollar hangileri

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi öncesinde ulaşım yönünden bazı sıkıntılar yaşanıyor. Passolig’in etkisiyle zaten seyirciler tribünden kaçarken, Sarı-Kırmızılı taraftarların maçlara giderken kullandığı Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı da bugün çalışmıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde ise ‘kedi yolları’ yapılacağı için Asya-Avrupa yönü sağ şerit araç trafiğine kapatılacak.


Galatasaray’ın bugün Türk Telekom Arena’da Fenerbah-çe’yi ağırlayacağı maçın olaysız geç-mesi herkesin ortak temennisi. Deplasman yasağından dolayı Sarı-Lacivertlilerin alınmayacağı karşılaşmayı, 52 bin kapasiteli statta 45 bine yakın Sarı-Kırmızılı taraftarın izlemesi bekleniyor. Passolig’in etkisiyle sayı daha da aşağıya düşebilir. En son Manisa’da oynanan Süper Kupa finali başta olmak üzere önceki müsabakalarda birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalan futbolseverler, sırf bu sebeple dev maçı televizyondan seyretme yoluna gidebilir.


Açıkçası taraftara güçlük çıkaran konu sadece Passolig değil. Örneğin böylesine önemli...