06 / 05 / 2024

Arsa Trend projeleri

Arsa Trend projeleri

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend Gardens'tan müstakil arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ekg Grup'a ait olan, Trend Gardens, İzmit Hasancıklar'da  18 ada olarak yer alıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan Trend Gardens'ta arsaların satışları başladı.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Arsa Trend projeleri Haberi

Arsa Trend projeleri

Profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, alt yapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunan Arsa Trend, yükselen değer arsaya yatırım yapmayı planlayanlar için 30.000 TL peşinat ile 30 ay vade ve sıfır faiz imkanları ile imarlı altyapılı arsaları yatırımcısı ile buluşturuyor. 

Arsa Trend’in 60.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50’si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı; peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Kırklareli Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’daki Kuzeykent projesinin de dahil olduğu Trakya’nın en iyi yatırım aracı haline gelen arsaların da satışa sunulduğu Arsa Trend’in satış ofisinden hafta sonları ilgili arsalara servis hizmeti de sağlanıyor. 


Büyükkarıştıran Kuzeykent İstanbul’daki sanayi alanlarının şehir dışına taşınacak olması nedeniyle Tekirdağ limanına sadece 35 km mesafede...