07 / 07 / 2024

Aşık Veysel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu

Aşık Veysel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın konuşmalarının ardından, Yılmaz ve de protokol üyeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hayata geçirilen 330 sosyal konutun açılışını gerçekleştirdi

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

KPSS-2023/2 (Lisans, Ön lisans, Ortaöğretim) tercih başvuruları için tarihler belirlendi, tercih işlemleri ne zaman?

KPSS-2023/2 tercih tarihleri, birçok lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunu memur adayı tarafından merakla beklenmektedir. Bu tarihler hakkında bilgi sahibi olmanız, tercihlerinizi doğru ve zamanında yapmanız açısından son derece önemlidir. İşte KPSS-2023/2 tercihleri ile ilgili detaylar...

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

KOBİ’lerin kredilerdeki payı yükseliyor! Son bir yılda KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktı!

Türk bankacılık sektöründeki toplam kredi hacmi reel olarak daralırken, küçük ve orta ölçekli işletmelere kullandırılan kredilerde büyüme ivmesi sürüyor. Bankalar, son bir yıl içerisinde KOBİ’lere 1 trilyon lirayı aşkın kaynak aktardı.

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Bütçe çıldırdı 5 ayda 500 milyar lira açık bekleniyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca ortak hazırlanan Orta Vadeli Program’da, 2022 yılının ilk 7 ayında 29,5 milyar Türk Lirası fazla veren merkezi yönetim bütçesinin yılın geride kalan 5 aylık döneminde 490,7 milyar lira açık vermesi bekleniyor.

Açıköğretim ücretlerine zam geldi! Kayıt yaptıracak olanlar dikkat!

Açıköğretim Üniversitelerin’de 2022-2023 materyal ödemelerine zam geldi. Her yarıyıl ödenen materyal ücretine 112,50'ye varan oranda zam yapıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Aşık Veysel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu Haberi

Aşık Veysel Ortaöğretim Öğrenci Yurdu

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin milli tankını ve insansız hava aracını üretir hale geldiğini belirterek, "21. yüzyılda güçlü Türkiye'nin güçlü ordusu olacaktır" dedi.


Yılmaz, Sivas'ın Gemerek ilçesindeki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti'den önceki hükümetler döneminden kalan 23,5 milyar dolar borcu, IMF'ye ödediklerini söyledi.


Devletin artık borçlu değil, alacaklı olduğunu belirten Yılmaz, "2012 bütçesinden faize 48 milyar lira ödedik. Eğer bizim dönemde faizler düşmese, 1990'lı yıllardaki gibi faiz ödeseydik 48 milyar değil, 130 milyar liranın üzerinde faiz ödeyecektik. 80 milyarın üzerindeki para, halkımıza hizmet olarak döndü, bunu 1 yıl için söylüyorum ancak AK Parti hükümetleri döneminde 400 milyar lira, vatandaşa hizmet olarak dönmüştür" diye konuştu.


Yılmaz, şöyle devam etti:


"Bu kadar parayı faize ödemediğimiz ve halka hizmet yaptığımız için biz kendi...