05 / 05 / 2024

aslım kanalizasyon ana kolektör hattı inşası

aslım kanalizasyon ana kolektör hattı inşası

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün, maliyeti yaklaşık 11,2 milyon TL olan Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı inşasını tamamladığı belirtilerek, "Hattın uzunluğu 9 bin 687 metre olarak gerçekleşti" dedi.

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Asgari ücretten sonra her çalışana 3630 TL müjdesi! Bu para cebinizde kalacak çok güzel haber

Asgari ücrette rakamların belli olmasının ardından zam almayanların bile ücreti artacak. Her çalışana 3630 TL müjdesi geldi. Çünkü vergiden muaf tutulacak. İşte detaylar...

Anneler müjde! BİM'de mama sandalyesi 249 TL'ye, ana kucağı bin 299 TL'ye, vantilatör 399 TL'ye düştü!

BİM'in 30 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda,  mama sandalyesi 249 TL'ye, ana kucağı bin 299 TL'ye, vantilatör 399 TL'ye düştü. İşte aktüel ürünler kataloğu...

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Eurosu olanları yakından ilgilendiren açıklama

Avrupa merkez Bankası Başkanı Lagarde, Euro bölgesinde enflasyonun henüz zirveyi görmediğini belirterek, enflasyonla mücadelede ana aracın faiz olduğunu kaydetti. Lagarde, 3 kerede toplam 200 baz puan faiz artıran ECB'nin verilere göre hareket etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

aslım kanalizasyon ana kolektör hattı inşası Haberi

aslım kanalizasyon ana kolektör hattı inşası

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı Projesi'yle Konya'da kanalizasyon hizmet ağı daha da genişliyor. 


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Konya'da su ve kanalizasyon çalışmalarını sorunsuz olarak gerçekleştirmeye devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün, maliyeti yaklaşık 11,2 milyon TL olan Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı inşasını tamamladığı belirtilerek, "Hattın uzunluğu 9 bin 687 metre olarak gerçekleşti. 


Hatta bin 400 mm CTP cinsi boru kullanıldı. Büsan Bölgesi Taşkın Önleme, Konya Ticaret Fuarı Genişleme Sahası, özel sanayiler bölgesi, Kayacık, Aşağı ve Yukarı Pınarbaşı, Aliya İzzet Begoviç Caddesi Bölgesi'nin kanalizasyon şebeke hizmeti projesi iki kısımdan oluşuyor. 


Projenin ilk etabı olan Aslım Caddesi Ana Kolektör Hattı tamamlandı. Bu hat sayesinde Büsan Bölgesi taşkınları önlenecek, Konya Ticaret Fuarı...