07 / 05 / 2024

Astim Vizyonlife

Astim Vizyonlife

Astim Vizyonlife 'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Fiyatların 340 bin liradan başladığı projenin Mayıs 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Astim Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astim Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta  Ahmet Yarba tarafından kuruldu. 

Astim Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astim Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Yarba tarafından kuruldu. 

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı

Astim Bina Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Astim Bina Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Yaşar İnel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı yeniden meclis gündeminde!

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı ile ilgili yapısal problemler meclis gündemine taşındı. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu soru önergesini Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu...

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı meclis gündeminde!

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Astim köprülü kavşak projesinde çalışmalar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılan köprülü kavşak projesinde çalışmalar devam ediyor.

Aydın Astim Köprülü Kavşağı'nın inşaatı neden yarım kaldı?

Aydın’da trafiği felç eden Astim Köprülü Kavşak inşaatında, ödenek bittiği için müteahhit firma iş bıraktı. Projenin yapımında yaklaşık maliyetin yanlış hesaplandığı ve bu nedenle ödenek bittiği için inşaatın yarım kaldığı öğrenildi.

Aydın Astim Kavşağı'nda çalışmalar durdu!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın- Denizli Karayolu Astim Kavşağı'nda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan köprülü kavşak inşaatının keşif ve zemin etütlerinde hata yapıldığı iddiasının doğru çıktığını söyledi.

Astim Köprülü Kavşak projesinde son durum ne?

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Aydın-Denizli karayolundaki trafik yoğunluğu azaltmak için yapımına başladığı Astim Köprülü Kavşak projesi için Belediye Meclisi'nde 14 milyon lira borçlanma yetkisi istenmesi AK Partililerin tepkisini çekti.

ASTİM OSB'de 200 dönüm alan yer talep edenlere verilecek!

ASTİM OSB Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Maraş, 2016 yılı içerisinde 200 dönüm arazinin, OSB’den yer talebinde bulunan sanayicilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Astim Vizyonlife Haberi

Astim Vizyonlife


Astim Vizyonlife projesi Ankara Yenimahalle 'de inşa ediliyor. Astim İnşaat imzası taşıyan proje kapsamında 116 adet konut bulunuyor.


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projenin Mayıs 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Astim Vizyonlife fiyat listesi:

3+1 daireler 340 bin lira ile 380 bin lira arasında, 

4+1 daireler ise 460 bin lira ile 470 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


13 bin 400 metrekare alan üzerine yayılan Ankara Astim Vizyonlife 'ta; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, yürüyüş parkuru, otopark ve yeşil alanlar bulunuyor.


Telefon: 0 312 566 40 41

Web adresi: