25 / 05 / 2024

Ataşehir Şerifali projeleri

Ataşehir Şerifali projeleri

İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliğinde bulunan 312 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihale edilecek. İhaleye çok sayıda firmanın katılması bekleniyor. Arazi üzerinde birçok konut bulunuyor...

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları'nın temeli atıldı!

Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Şerifali Çiftliği Gecekondu Önleme Bölgesi Otogar, Trafo ve Enerji Nakil Hatlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı 25 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için başvurular başlıyor!

TOKİ Ataşehir Şerifali projesinde yer alan 25 konut kurasız olarak satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 7 Ağustos'ta başlayacak.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Ataşehir Loft Up 7.60'ta dairelerin metrekaresi 6 bin lira!

Tatar Yapı’nın Ataşehir Şerifali’de hayata geçireceği Loft Up 7.60 projesinde tamamı 145, 170 ve 190 metrekare alanlara sahip 1+1 loft konutlar bulunuyor.

Ataşehir Şerifali projeleri Haberi

Ataşehir Şerifali projeleri

İstanbul Ataşehir Şerîfali Çiftliğinde bulunan 312 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihale edilecek. Uzun süredir üzerinde konuşulan projenin ihalesi 28 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. 


İhaleye çok sayıda firmanın katılması bekleniyor. Arazi üzerinde birçok konut...