04 / 05 / 2024

Atilla Işıldar biyografi

Atilla Işıldar biyografi

Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş’nin Genel Müdürü Atilla Işıldar kimdir? Atilla Işıldar nereden mezundur? Atilla Işıldar, Ankara'da Next Level projesini hayata geçiren Pasifik Gayrimenkul'den önce nerede çalıştı? İşte Atilla Işıldar biyografisi...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

'Dolar 28 TL'yi geçmez' diyen Atilla Yeşilada nedenini tek tek açıkladı!

Ekonomist Atilla Yeşilada 14 Mayıs seçimlerinden bu yana yaklaşık olarak 6,5 lira artan dolar kuru için 28 TL'yi geçmez diyerek nedenini tek tek açıkladı.

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Sigorta sektörü hasar ödemeleri için düğmeye bastı! 

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada sigorta şirketlerinin depremin ilk gününden itibaren, tek yürek halinde çalışmalarına devam ettiğini belirterek, sigorta sektörünün hasar ödemelerine başladığını söyledi.

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!

Doları olanlara soğuk duş... Ünlü ekonomistler Selçuk Geçer, Atilla Yeşilada, Remzi Özdemir ve İslam Memiş resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak...

''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' diyen Atilla Yeşilada'nın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip edilirken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolar kurunun seyri ile ilgili ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' dedi ve acı faturanın geleceği tarihi açıkladı...

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Global Sosyal Medya Reklam Tanıtım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar’da Bilal Işıldar tarafından kuruldu.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkunç iddia: "4 büyük kriz kapıda"

Deneyimli ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik tabloya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atilla Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atilla Group İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Gubrat Seyfullayev tarafından kuruldu.

Ekonomist Atilla Yeşilada döviz kuru şoku başladı dedi! Merkez Bankası’nın ne kadar dolar sattığını açıkladı

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, son 3 iş gününde doların yükselmesini önlemek amacıyla Merkez Bankası’nın piyasaya dolar sattığını iddia etti.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada seçim öncesi dolar için en korkutucu senaryoyu açıkladı

Beklenen seçim öncesi ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, doların seçimdeki rolünü açıkladı. Seçim öncesi dolar kuru kaçta sabit tutulmalı? İşte detaylar...

Vatandaşın dolara koşacağı tarihi açıkladı. Atilla Yeşilada’dan korkutan Merkez Bankası tahmini

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, katıldığı bir Youtube yayınında halkın bu yaz ayından itibaren dolara koşacağını söyledi. Kur krizinin önümüzdeki 10 ay içinde tetiklenebileceğini belirten Yeşilada, Merkez Bankası rezervlerinde fiili para kalmayacağını ve döviz krizinin patlak vereceğini dile getirdi

Atilla Işıldar biyografi Haberi

Atilla Işıldar biyografi

Atilla Işıldar kimdir?


Atilla Işıldar, ODTÜ Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra  iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. 


Kentbank’ta müfettiş olarak iş yaşamına giriş yapan Işıldar, aynı bankada kurumsal pazarlama bölüm yönetmeni ve şube müdürü olarak çalıştı. 


Alışveriş merkezi sektörüne 2002 yılında adım atan Atilla Işıldar, Carousel, Town Center, CEPA ve Arcadium alışveriş merkezlerinin yatırımcı şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Daha sonra Akpınar Group’ta Gayrimenkul Koordinatörü olarak görev alan Atilla Işıldar, 1 Ağustos itibariyle Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat’ın genel müdürlüğü görevini üstlendi.


Gayrimenkul geliştirme, proje finansmanı, pazarlama, kiralama, AVM yönetimi uzmanlık konuları arasında yer alan Atilla Işıldar, Ankaralı doğumlu, evli ve üç çocuk babası.


Atilla Işıldar iletişim!


Web: