20 / 05 / 2024

Avic Uluslararası Holding

Avic Uluslararası Holding

Türkiye'de enerji, havacılık, sanayi ve maden alanlarında faaliyet gösteren Avic, THY ile 100 uçak için pazarlıkta. Proje Mühendisliği Başkan Yardımcısı Wang Runlan, "Türkiye'yi bölgesel merkez haline getirmek istiyoruz" dedi...

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rönesans Holding'ten Pandora Belgeleri açıklaması!

Rönesans Holding, Pandora Papers belgeleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Rönesans, hiçbir zaman yurt içinden yurt dışına yerel ya da uluslararası mevzuata aykırı herhangi bir fon transferi yapmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!

Rönesans Holding uluslararası arenada iş yaptığı ülke sayısını artırmanın yanı sıra, Avrupa'da organik ve inorganik büyümeye odaklanmış durumda.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

İsra Holding, Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları sundu!

İsra Holding yöneticileri, MÜSİAD’ın Genel Merkezi’nde Suriyeli Uluslararası İş Adamları Derneği (SİBA) aracılığıyla organize edilen toplantıda Suriyeli iş insanlarına Türkiye’deki fırsatları anlattı.

Tekfen Holding yeni pazarlara giriyor!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi ve üretim ile limancılık alanlarında faaliyet gösteren Tekfen Holding, yeni dönemde alanlarını çeşitlendirmeyi planlıyor.

Okan Holding'ten ABD’ye 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesi!

Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, ABD’deki yeni gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Okan, 300 milyon dolarlık gayrimenkul projesini anlatırken sık sık “uluslararası iş yapan bir aile şirketi” olduklarını söyledi.

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Avic Uluslararası Holding Haberi

Avic Uluslararası Holding

Türkiye'de, 1990'lıyılların sonunda faaliyete başlayan Çin'in devlet şirketi Avic Uluslararası Holding, THY'ye yolcu uçağı satmak istiyor. 


Türkiye'deki çalışmaları hakkında bilgi veren Wang, Diter Holding ile 2008 de anlaşması imzalanan İskenderun Termik Santrali'nin inşaatının devam ettiğini söyledi. Wang, şöyle devam etti: "Küresel krizden dolayı Türkiye ve Avrupa'daki bankalardan kredi almayınca 600 megawat kapasiteli santral için Bank Of China'dan kaynak sağladık, Bununla ilk kez bir proje için Türkiye Çin'den kredi aldı. Proje bitme aşamasına geldi. Türkiye'de değişik alanlarda 1 milyar dolarlık proje işletiyoruz" 




'Bölge'ye açılacak 


Türkiye'nin geleceğine inandıklarını belirten Avic Proje Mühendisliği Başkan Yardımcısı Wang Runlan, THY ile 100 adet ARJ 21 yolcu uçağı için görüşme halinde olduklarını söyledi. Türkiye'de enerji, havacılık, sanayi ve maden alanlarında faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Wang, "Türkiye'yi bölgesel merkez...