07 / 05 / 2024

avmlerin açılış tarihleri

avmlerin açılış tarihleri

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "11 Mayıs'tan itibaren AVM'ler kademeli olarak açılabilir" dedi...

AÖL ders seçimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin ilk olarak AÖL ders seçimi işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki, AÖL 1. dönem ders seçimi ne zaman yapılacak?

Reeder Teknoloji halka açılıyor! Talep toplama tarihleri belli oldu!

Cep telefonu ve elektrik cihaz üreticisi Reeder Teknoloji, halka açılıyor. Cep telefonu ve elektrik cihaz üretimi gerçekleştiren şirket, halka arzdan sağlayacağı geliri yeni yatırımlarda kullanmayı planlıyor. Şirket 13-15 Eylül tarihleri arasında borsada talep toplayacak.

2023-2024 Üniversite yılı ne zaman başlıyor? İşte açılış tarihleri!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimini güncelleyerek derslerin başlama tarihini açıkladı. Bu güncelleme, YKS tercih yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına hak kazanan öğrencilerin üniversite kayıt işlemlerinin ardından geldi.

Metro açılışı 2021!

Milyonlarca insanın yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hızlandı. İşte metro açılışı 2021 tarihleri...

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Harry Potter'ın 4 Privet Drive'daki evi ziyarete açılıyor!

Harry Potter'ın büyüdüğü 4 Privet Drive'daki ev, ilk filmin yayınlanmasının 15'inci yılı şerefine hayranlarının ziyaretine açılıyor. Ev 27 Mayıs 6 Haziran tarihleri arasında kapılarını serinin hayranlarına açacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Obama ABD'deki cami açılışına katılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 29 Mart,- 2 Nisan 2016 tarihleri arasında Amerika'ya yapacağı ziyarette, ABD Başkanı Obama ile Maryland eyaletinde inşa edilen caminin açılışına da katılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı alt gelir grubu başvuru tarihleri!

TOKİ Kastamonu Ağlı alt gelir grubu başvuru tarihleri belli oldu. Dairelerin 78 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 262 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Trabzon turizm sezonu Arsin'de açılıyor!

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade etti.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Stephen Wiltshire, Palladium Tower açılışı için Türkiye’ye geliyor!

İstanbul’u 45 dakika helikopterle gezecek olan dahi sanatçı, hafızasına kaydettiği İstanbul manzarasını, 24-28 Eylül tarihleri arasında Palladium AVM’de kurulan dev bir tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek...

avmlerin açılış tarihleri Haberi

avmlerin açılış tarihleri

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerin açılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Nureddin Nebati ile yaptığımız istişaremizle ilgili bir medya kuruluşuna görüş verdim. Yapılan haberlerde Sayın Bakanımız Berat Albayrak'ın da adını vererek 'AVM'lerin açılması için baskı yapılıyor' gibi bir algı oluşturuldu. Sayın Berat Albayrak'ın AVM'lerin açılması yönünde baskı yaptığına dönük haberler gerçeği yansıtmıyor. Gerekli hukuki yollara başvuracağız" diye konuştu.  

Altaş, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile 7/24 sektörün sorunlarıyla ilgili iletişimde olduklarına dikkat çekti.

Kısa süre önce Bakan Yardımcısı Nebati ile görüştüklerini ve bu istişareye ilişkin bir medya kuruluşunda görüşlerini bildirdiğini ifade eden Altaş, şöyle konuştu:

"Sayın...