08 / 05 / 2024

Axess Unıted İnşaat nerede

Axess Unıted İnşaat nerede

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

İstanbul'un dönüşümü için 4 ayaklı plan geliyor: Kentsel dönüşümde özel birim olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'un dönüşümü için 4 ayaklı planın geleceğini belirtti. İşte ayrıntılar..

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir? Megakentte 1.525 bina yüksek riskte! 

Deprem uzmanlarından beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, megakentin kentsel dönüşüm planı merak ediliyor. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir?

İstanbul’un dönüşümü için 10 kritik öneriyi sektörün uzmanları tek tek sıraladı!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından kentsel dönüşümün tek çözüm olduğu bir kez daha vurgulandı. Peki İstanbul'da böyle bir deprem olursa ne olur? Sektör uzmanların İstanbul'un dönüşümü için 10 kritik öneriyi tek tek sıraladı.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

ASUS yanlışlıkla ZenFone 10'un fiyatını sızdırdı

Bu yılki Zenfone 10, selefine ayak uydurmayı umuyor. ASUS hayranları için ufukta bazı iyi haberler olabilir. Bunun nedeni, Zenfone 10'un fiyatlarının doğrudan ASUS'tan sızdırılmış olması ve beklenenden daha ucuz olabilmesidir.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Euronun yönü  kesinleşti! Euro almak isteyenler koşun bakın!

Amerika Merkez Bankası piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Karar sonrasında dolar düşüşe geçerken euro değer kazandı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? Euro almak isteyenler koşun bakın!

Axess Unıted İnşaat nerede Haberi

Axess Unıted İnşaat nerede

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
ana sözleşmesinde yazılı olan işler.


Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Güzelyurt Mah.2148.Sok.B Blok Apt.No:5 B/220 Esenyurt