21 / 09 / 2024

Aydın Vakıflardan kiralık depo

Aydın Vakıflardan kiralık depo

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın ve Muğla'da bulunan 34 apart ve 1 idari bina, dükkan, depolu dükkan, ev, depo, medrese ve villaları kiraya verecek.

Kiralık ve satılık konutlar mercek altında! Kiralık konut arzı ve satılık konut sayısı artıyor!

Sahibinden.com’un, BETAM işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

Belediyelerden İzmir ve Aydın’da satılık arsa ile araziler!

İzmir Menemen ve Aydın Kuşadası’nda yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 3 Ekim ve 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm dev kiralık ev talebi oluşturdu!

Konut satışları 3 yılın en yüksek ağustos ayı rakamını gördü. Uzun zaman sonra reel olarak aylık yüzde 1,1 artan konut fiyatlarıyla ilgili uzman isim satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Muğla ve Aydın'da satılık mağaza, arsa, bahçe, iş yeri ve araziler!

Muğla ve Aydın'da yer alan arsa, arazi, bahçe, iş yeri ve mağazalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 9 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Satılık ve kiralık konut piyasası mercek altında! Konut satışları artıyor, kiralar düşüyor!

sahibinden.com’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasını mercek altına aldı.

Kiracıların yeni oyunu: Kiralık ev tutabilmek için para karşılığında memur kefil arıyorlar!

Evini yeni kiraya verecek ev sahipleri, artık sabıka kaydı, maaş bordrosu, memur kefil, kredi notu raporu gibi taleplerde bulunmaya başladı; kiracılar ücretli memur kefil arıyor. Kiralık konut piyasası karıştıkça karıştı...

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

İlanı görenler inanamadı! Çeşme'deki villanın 107 günlük kirası yok artık dedirtti!

İzmir Çeşme'deki villanın 107 günlük kira bedelini görenler gözlerine inanamadı. Ayayorgi ve Dalyan arasında yer alan tripleks dairenin fiyatını görenler kiralık değil satılık fiyatı zannetti. 

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Aydın Vakıflardan kiralık depo Haberi

Aydın Vakıflardan kiralık depo

Kiralanacak mülklerin ilçeleri ve fiyatlarından bazıları şöyle:


Muğla Fethiye Ovacık Mahallesi'nde 2 bin 340 metrekare 12 apartın aylık tahmini kira bedeli 5 bin YTL geçici ve ek teminat bedeli 17 bin 400 YTL. Aydın Merkez Köprülü Mahallesi'nde 2 bin 876 metrekare medresenin aylık tahmini kira bedeli 2 bin YTL geçici ve ek teminat bedeli 6 bin 960 YTL. Muğla Fethiye Ovacık Mahallesi'nde 7 bin 178 metrekare 31 apart ve 1 idari binanın aylık tahmini kira bedeli 12 bin YTL geçici ve ek teminat bedeli 41 bin 760 YTL.