11 / 05 / 2024

aydınevler

aydınevler

Aydınevler'de Belediye 'ye, Milli Emlak 'a, vatandaşa ait yerler bir karmaşa içindeydi. Aydınevler Mahallesi'nin tapu mağduru sakinleri, yıllardır çözülemeyen tapu sorununda mutlu sona kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Maltepe Aydınevler Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe İlçesi, Aydınevler Mahallesi, 15702 ada, 100 parsele ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24 Ocak 2019 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Maltepe Aydınevler Mahallesi imar planı askıda!

Maltepe İlçesi, Aydınevler Mahallesi, 136 ( Yeni: 15702 ) ada, 100 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı...

Maltepe Aydınevler Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Maltepe'ye bağlı Aydınevler Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Maltepe Aydınevler imar planı değişikliği askıda!

Maltepe İlçesi Aydınevler Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin altıncı kreşi Aydınevler Mahallesi'nde, hizmete açıldı. kreşin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burası Zübeyde Hanım’ın evi. İnanıyorum ki burada alacakları çağdaş eğitimle çocuklarımızın arasından nice Mustafa Kemaller yetişecektir” dedi.

HCY Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCY Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Caner Çamalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aslan Bey Caddesi'nde kuruldu.

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eretna Ekşi Yapı İnşaat Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Fener Sokak'ta kuruldu.

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ozan Karaçam ve Abdullah Koşar ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aşık Veysel Şatıroğlu Sokak'ta kuruldu.

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalante İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Balta ve Mustafa Emir Demirel ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Aydınoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Kırçiçeği Caddesi, Aydınoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Yıldırımlar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüsamettin Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığında 75 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi 'nde kuruldu.

aydınevler Haberi

aydınevler


427 tapu sahibinin sorununu çözen Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, halkının haklı istekleri doğrultusunda çözüm üretmeye ve hizmet vermeye devam edeceğini söyledi. 


Tapulanna kavuşan hak sahipleri için Aydınevler Mahallesi Çobanlarderesi Cami'nde tapu teslim töreni düzenlendi. 

Törene İstanbul birinci bölge milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, belediye başkan yardımcıları, müdürler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Törende konuşan Maltepe Belediye Başkam Prof. Dr. Mustafa Zengin, 1996'dan beri çözülemeyen tapu sorununun çözüm sürecini mahalle sakinleriyle paylaştı. 


ÖZVERİYLE ÇALIŞTIK 

Maltepe Belediye Başkam Zengin, konuşmasında, "Bugün çok önemli bir gün. Bu önemli güne kadar gelinen süreci özetlemek gerekirse bu gecikmelerin temelinde yatan bizim öngöremediğimiz mevzuat hazretleridir. Bildiğiniz gibi Aydınevler ikinci etap bölgemiz sorunlu bir bölgeydi. 1996 yılında başlayan imar planlan Milli Savunma Bakanlığı tarafından dava edilmişti, 2008'de...