14 / 05 / 2024

azerbaycan imarında destek veren ülkeler

azerbaycan imarında destek veren ülkeler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada toplamda  4,4 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını belirtti.

1934 yılında İstanbul'da imar için ilk adım atılmış!

İstanbul'un imar çalışmaları için 1934 yılında düğmeye basılmış. Söz konusu proje için Alman ve Fransız uzmanlardan destek alınmış.

Aile destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başladı! Destek ödemesi alanlar dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Türkiye Aile Destek Programı kapsamında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarıldığını açıkladı. 

Zeytinyağı 11 ayda yüzde 120 zamlandı! Fiyatlar 600 TL’yi bulacak!

Üretici, zeytinyağında fiyat artışının mevsimsel koşullar haricinde maliyetlerinin yüksekliğinden kaynaklandığını söylüyor. 11 ayda yüzde 120 zamlanan zeytinyağında uygun fiyat için “alım fiyatı” ve “AB standardında destek” istiyor.

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Azerbaycan, Kahramanmaraş’ta konut ve okul inşa edecek! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türkiye ve Azerbaycan arasında, Kahramanmaraş’ta konut, ilköğretim okulu, anaokulu ve kültür merkezi yapımı konusunda iş birliği anlaşması imzalandı. Söz konusu anlaşma, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Devletten kira desteği: Hesaplara her ay 5 bin 250 TL yatırılıyor!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda 5 bin 625 lira ile 6 bin 750 lira arasında destek ödemesi yapılıyor. İşte detaylar... 

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Destek kesesi açıldı: Ev alacaklara, onaracaklara 500 bin TL'ye kadar nakit, geri ödemesiz para verilecek! 1+1, 2+1, 3+1

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda ev alacak ya da evini onaracak vatandaşlara 35 bin TL ile 500 bin TL arasında destek veriyor. İşte destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

1250 TL her ay hesaplara yatırılıyor! İhtiyaç sahibi herkes hemen alıyor! Aile Destek Ekim ayı ödeme takvimi...

İhtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşın hesabına her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapılıyor. Destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor.

2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyenler bu fırsat bir kere gelir! Devlet, konut için destek musluğunu sonuna kadar açtı!

Devlet barınma ihtiyacı olanlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapı onarımı ve konut satın alımlarında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemelere ilişkin tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: 3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip deprem bölgesindeki gelir kaybı yaşayan balıkçılara  3 bin 500 TL ila 60 bin TL arasında destek ödemesi verileceğini açıkladı.

Çocuklu ailelere yardım müjdesi! Aile Bakanlığı dar gelirlilere 3.571 TL destek veriyor! Anaokulu, ilkokul, ortaokul...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına SED ve Çocuk Destek Bileşeni kapsamında destek ödemesi yapıyor. İşte destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar...

azerbaycan imarında destek veren ülkeler Haberi

azerbaycan imarında destek veren ülkeler

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında dost ülkelerden şirketleri iş birliğine davet edeceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Aliyev, temaslarda bulunmak için Azerbaycan'a gelen Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile video konferans yoluyla görüşme gerçekleştirdi.

Stratejik ortak olan Azerbaycan ve Macaristan'ın çeşitli alanlarda aktif iş birliğine devam etmesi gerektiğini dile getiren Aliyev, Avrupa Komisyonu ile ilişkilerinde Azerbaycan'a destek olduğu için Macaristan'a teşekkür iletti.

Dost ülkeler olan Azerbaycan ve Macaristan'ın ekonomik ve ticari iş birliğini ileriye gitmesi gerektiğini vurgulayan Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarı alanında pek çok fırsatın bulunduğuna vurgu yaptı.

Aliyev, işgal döneminde tamamen tahrip edilen bölgeleri yeniden imar edeceklerini söyleyerek "Daha önce bu iş için dost ülkelerden şirketleri...