29 / 04 / 2024

bağcılar barınkent sitesi yıkılıyor mu

bağcılar barınkent sitesi yıkılıyor mu

Bağcılar İlçesi Göztepe Mahallesi'nde bulunan Barınkent Sitesi, bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılacağı törenle yıkılacak. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Barınkent Sitesi'nin yeni halinin nasıl olacağını da açıkladı...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm işkencesi!

İstanbul Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinleri evlerinin müteahhit firmaya peşkeş çekildiğini iddia etti. 2 yıldır mobbing ile karşı karşıya kaldıklarından şikâyet eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için güvenecekleri bir müteahhit firma ile anlaşmak istiyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm sorunu: Sitenin hurdası satıldı!

Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinlerinden kiminin elektriği kesik, kiminin ise doğalgazı. Sebebi “riskli” sitede başlanması planlanan kentsel dönüşüm. Hak sahiplerine “Evlerinizden çıkın” dayatmasında bulunuluyor, vatandaşlar salgın günlerinde nereye gideceklerini bilemiyor. 

Bağcılar Asburçaklar Sitesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

Bağcılar'da bulunan 284 daireli Asburçaklar Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm nedeniyle kendilerine evlerinin boşaltılması yönünde baskı yapıldığını dile getirdi. 

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Bağcılar Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Bağcılar’da kentsel dönüşümle yenilenen bin 200 daireli Albayrak Sitesi'nin temeli 25 Ekim'de atılıyor.

Bağcılar'da icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağlar Mahallesi Barış Sokağı'nda yer alan Bağcılar Özel Başer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bulunduğu gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı.

bağcılar barınkent sitesi yıkılıyor mu Haberi

bağcılar barınkent sitesi yıkılıyor mu

İstanbul'un Bağcılar İlçesi Göztepe Mahallesi'nde bulunan Barınkent Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında bugün törenle yıkılıyor. 


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılacağı törenle yıkılacak olan Barınkent Sitesi'nde 18 binada 184 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşecek. 


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni yapılacak olan binalarda her bağımsız birime 1 kapalı otopark inşa edileceğini ve alanın yüzde 65'inin de yeşil alan olarak düzenleneceğini açıkladı. 


Bağcılar Göztepe Barınkent Sitesi'nin yıkım töreni, bugün (4 Ağustos 2014 Pazartesi) saat 11:00'de sitenin bulunduğu Şanlı Sokak'ta gerçekleşiyor.


Törenden ilk kareler!


Bağcılar Belediyesi, Barınkent Sitesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması töreninden fotoğrafları Twitter'da paylaştı...


Bağcılar'da dönüşüm programı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın katılımıyla başladı... 




Bağcılar Belediye...