11 / 05 / 2024

bağcılarda bilgi evi

bağcılarda bilgi evi

Bağcılar'da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri'ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Bilgi Evi açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu yıl ilk defa eğitim verecek olan Fevzi Çakmak Bilgi Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Ayfonkarahisar Çay Mahallesi'ne bilgi evi ve kuran kursu yapılıyor!

Ayfonkarahisar Çay Mahallesi Şuhut caddesinde bilgi evi ve kuran kursu inşaatı başladı. Binanın yapımı Sandıklı Belediyesi tarafından gerçekleşecek.

Afyon Sandıklı'ya bilgi evi inşa ediliyor!

Afyon Sandıklı Çay Mahallesi'ne inşa edilecek olan “Bilgi Evi ve Kuran Kursu” inşaatı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün katıldığı kurban kesimi töreni ile resmiyet kazandı.

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli atıldı!

Başta, ilköğretim çağındaki çocukların okul dışı eğitimlerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen, aynı zamanda her yaştan insanın faydalanabileceği Bilgi Evleri’nin üçüncüsü olan Hüdavendigar Bilgi Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

bağcılarda bilgi evi Haberi

bağcılarda bilgi evi

Bağcılar'da 30 bine yakın öğrencinin boş vakitlerini değerlendirdiği ve çeşitli aktivitelerde bulunduğu Bilgi Evleri'ne yenileri ekleniyor. Yapımı tamamlanan Çınar Mahallesi Bilgi Evi de öğrencilerin faydalanması için hizmete sunulacak.Okullarındaki derslere destek olarak Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen bilgisi ve Sosyal bilgiler derslerinin yanı sıra masa tenisi, badmington, satranç, halk oyunları, skeç ve folklor eğitimlerinin de verildiği Bilgi Evleri'nin sayısı artıyor.


İnşaatı tamamlanan Çınar Bilgi Evi de yakında hizmete sunulacak. Toplam 1200 metrekarelik peyzaj alanına sahip olan tesisin 340 metrekarelik oturum alanı bulunuyor. 1489 metrekarelik kullanım alanına sahip olan tesis bodrum kat, zemin ve iki normal kattan oluşuyor. Tesisin zemin katı da Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak. Yine Bilgi Evi olarak hizmet verecek olan birinci ve ikinci katlar da ise derslikler, dijital kütüphane,...